Φ paula Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 negüzel söylemiş Mazhar Alanson : özledim seni düştüm yollara açtım gönlümü rüzgarına bir hayaldi sanki bir macera yıkıldım kelimeler paramparça yandım yandım ki ne yandım bana yeniden şarkılar söyleten kadın baka baka doyamadım hem kokladımda sarhoşluğum geçmedi hala içimde sevdam hala hoş bi havan var ne güzel adın bir çizik attın gönlüme kanattın yandım yandım ki ne yandım bana yeniden şarkılar söyleten kadın baka baka doyamadım hem kokladımda sarhoşluğum geçmedi hala içimde sevdan seni görebildiğim yer rüyalar artık deli diyorlar bana ahh bu ayrılık... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Ne yükseklerde gözüm var Ne para pulda Bir tek sen mühimsin aşk sen hayatımda Tahammülüm yok gözlerinde Bir damla yaşa... Kıyamam Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana Bir tek sen emirsin aşk emir hayatımda İtirazım yok ateş bu değmesin sana Kıyamam... Sen başıma gelen en az en çok hatalarım Ah sen... Herşeye rağmen bana sevap günahlarım Sen geceler boyu buram buram yandığım Ah sennn... Kokuna hasret uykularla dalaştığım.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Bugün Ay'ın onudur eğlen Sunam eğlen Yüküm buğday unudr yandım Sunam oy Evliye meyil verme eğlen Sunam eğlen Eve gider unutur yandım Sunam oy Kaldır Kolun oynasın Sür cevzeler kaynasın Yarini seven oğlan Gençliğine doymasın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 temizlik bir ömür sürer kirletmek bır dakika (az önce reklamda izledim şarkıyı katletmişler) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 nane nane nane nane, namna namnanne Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 sevdim bir genç kadını ansam onun adını ......die gidiyodu ama unttum uuff ya sabahtan beri dilimde kurtulamadım:( Alıntı
Φ monalisa06 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Nereye gider BAşını alıp sorarsın kimbilir! durmadan nasıl susarsın bilmeden boşuna atıp tutarsın su gibi akıp geçer zaman.. gezdin tozdun amman amman aman sazdın sözdün amman amman aman giderek üzdün bizi zaman yazdın çizdin amman amman aman incecik izdin amman amman aman sıraya dizdin bizi zaman hep kaçııp yeni bir adım atarken dibine kadar çileye batıp çıkarken içine atıp atıp yoluna basıp giderken su gibi akıp geçer zaman.. Alıntı
Φ cici05 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Yar,senin hediyen Bir gönül ağrısı Ah, ölüm olmalı Yok, aşk değil adı Aşk bizi terk etti Ah, ne gelir elden? Dertli bağrımda camdan bir kalp var. Artık dönsen de Geçmez ki bu kırıklar Sen gittin, Yastığımda kokun misafir kaldı. Gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı. Ayrılık mı, sen mi, yoksa sevda mı, Hangisi sebebim olur? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 sen o bildiğim bütün aşk bahçelerinin en nadide çiçeğisin, ta ilk bakışta vurdun mühürü kalbime sen ezelden vazgeçilmezimsin.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 duymuyor sesimi, anlamıyor dilimi hançeri bağrımdan çekmiyor katil, zalim hasretinden ne bir gün tatil, nede bir gecelik izin geliyor bir değil bin fırsat geçse elime, seni tenkit etmek düşmez dilime, suanda aklıma iki kelime... sensiz yaşayamam sözün geliyor. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Ben günah işlemedim Sadece SENİ SEVDİM... Ben günah işlemedim Kedere boyun eğdim... Hiç sevmedim bu kadar sevgilim Ne GECEM var ne gündüzüm... Şarkılarda matemi var Yarım kalan öykümüzün... Gurur aşkı ziyan eder Sözümü tutacağım seni unutacağım... AŞK romandı eskiden Seven kızın romanı şimdi veda zamanı... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Elini son defa yanagima koy Istemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar aksaminda söz Ismini unutur silerim silerim Tuttugun kalem olsa yüreginin elleri Bir defa daha yazsa bebegim bebegim bebegim Eger bir masal perisi girerse rüyalarina Öldü dersin gül güzeli tilsimini kaybetti Ugruna döktügüm gözyaslarim için Yagmurdan özür dilerim dilerim Kuruttugum kizil gülleri alip Senin için senden geçerim geçerim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Ugruna döktügüm gözyaslarim için Yagmurdan özür dilerim dilerim Kuruttugum kizil gülleri alip Senin için senden geçerim geçerim :crying: Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 evet bende orda tıkandım resmen Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 olmadı mı kalamadın mı yanımda sensiz bir hiçmişim ben aslında hadi gel kurtar acımdan sıcaklığın hep benimle yanımda.... :crying: Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 ekmek sarap sen ve ben bırde sabahın 4 u Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 seninle akraba gibi olduk uzaktan elimi uzatsam alırdım çoktan seni sana benide bana vermiş veren şaşırttım mı bunalttım mı çok afedersin üzgünüm bir çok sıkıldım iki yerim çok dar ooooooo senden çok var benimi buldun şimdi çok işim var seni bir arkadaş bir dostum gibi sevdim sen oturmuş bana aştan dem vuruyorsun bende sevdiğin çok şey var adı aşk değil çağırdım mı ayarttım mı kendin geldin yaa şimdi dinle bir çok sıkıldım iki yerim çok dar ooooooo senden çok var benimi buldun şimdi çok işim var R.Hatemo Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Unutmamalı Unuttu dediler Hiç sevmedi dediler Gücendim yar Yalanmış dediler Bir anlıkmış dediler Kırıldım yar Aldatıyor dediler Aldırmıyor dediler Yıkıldım yar Deli gibi yürekten sevmeli Uğruna dünyaları vermeli İnciltmemeli sevenleri Değerlerini bilmeli Unutmamalı o güzel günleri Anılarla gönülleri hoş tutmalı Avutabilmeli Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 ayva cıcek acmıs yazmı gelecek cımbom bu sevdadan vaz mı gececk Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 yaz yaz her yere yaz iyi ki kazandınız yani... Hanzolar ... Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 CAMDAN KALP Yar senin hediyen bir gönÜl ağrısı Ah ölÜm olmalı,yok aşk değil adı Aşk bizi terk etti,ah ne gelir elden Dertli bağrımda camdan bir kalp var Artık dönsende geçmezki bu kırıklar Sen gittin yastığımda kokun misafir kaldı Gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı Ayrılıkmı,senmi ,yoksa sevdamı Hangisi sebebim olur. Dertli bağrımda camdan bir kalp var Artık dönsende geçmezki bu kırıklar Sen gittin yastığımda kokun misafir kaldı Gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı Ayrılıkmı,senmi ,yoksa sevdamı Hangisi sebebim olur. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 merve kıskanma bızı dur msn e de yazayım son kullandıgın kelımeyı yakıstıramadım sana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 O nasıl ağzımdan çıktı bende anlamadım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.