Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Aramızda dağlar var Aramızda uçurumlar Yaklaşma yanılırsın Ben öldüğümü bilirim Sen yaşadığını sanırsın Kendini bilmeden daha Beni tanıyamazsın... Günlerim ateşe gebe Gecelerim sancılı Varamadık sabaha Ben bir yumak düğüm düğüm Sen karmakarışık bir kördüğüm Kendini çözmeden daha Beni anlayamazsın... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 sen bir ciceksin bende suyun, gonlumee aksan sel olurum yandimi kalbim ates olurum dunya bana dar gelir cennet olurum....... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 dertler derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben :crying: Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 anladım ki hiç kimse,hiç kimse sen değil hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil anladım ki hiç kimse,hiç kimse sen değil hiç kimse senin kadar umuduma yol değil.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Olmuyo bakamıyorum gözlerine Cesaret vermiyo ki seninkiler de Her gidişşin var ya ızdırabım Ama şimdi dönmeyişin ölümüm benim Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 gul benim bebegim gulum benim filizim gel benim besinci mevsimim.......; Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 kokun rüzgara dolar eserde, sarar sensizlik her nefeste, bilirim gün gelir yaşanır seninle, bu kadar severken bitemez ki böyle, yenilmeyiz hiç kimseye, olmuyor bir tanem olmuyor yüreğinden uzaklarda çaresiz, sen canım parçası alnımın yazısı, yoksun nasıl yaşarım ben sensiz.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 goodbye my lover goodbye my friend you have been the one you have been the one for meeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 sen olmazsan benn solarimm gul beyaz gul acarim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Onda bunda sundadir Sunda bunda ondadir Mavi boncuk kimdeyse Benim gonlum ondadir Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ümitlerim kırıldı bitti hayallerim yıkıldı gitti bu dert beni benden etti SEVDİM SEVDİM bak ne hale geldim Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Tutki çildirdim Tutki ölüyorum Giderken bile senden Sana donuyorum... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Tutki çildirdim Tutki ölüyorum Giderken bile senden Sana donuyorum... hoşgeldin aybala.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 nedenini sorma.. buna hakkın yok bundan sonra bana sorma o kadar kolay mı gitmek hayatımdan................................ Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 hoşgeldin aybala.. Ho$buldum "mosyna" Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 slmss aybala .............. Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 slmss aybala .............. Aslm prencess Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Sorma, ne haldeyim, Sorma ,kederdeyim, Sorma,yanginlardayim, Zaman zaman.. Sorma,utanirim, Sorma soyleyemem, Sorma,nobetlerdeyim,basim duman.. Ah,bu yangin beni olduruyor,yavas yavas.. Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 eledim eledimmm ölük eledimm aynalı beşikte yavrum bebek beledim büyüttümde besledim asker eyledim gittide gelmedi yavrum buna ne çağre volkan konak Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 yıkıp bütün aşkımı külü maziya gömdüm yaşanılan sevdayı seni kalbime gömdüm.... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 dünya döner mevsim döner başım döner,yar dönmez yollar biter yıllar biter ömür biter dert bitmez..... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Neyleyim doğan günü neyleyim sensiz günü.. Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmez ki.. Sevda bahçesinde kurutulmuş bir gül idim.. Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim.. Vazgeç gönül.. vazgeç sesini duyan yok.. Bir yağmurun içinde.. ateş böceği misali.. Bir yanıp bir söndün.. Vazgeç gönül.. vazgeç seni anlayan yok.. Bir yağmurun içinde.. ateş böceği misali.. Bir yanıp bir söndün.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Hasret rüzgarlari cok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil baslamisti bak nasil bitti En güzel duygular silindi gitti Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Ayrildik sevgilim doymadim sana Ayrildik sevgilim doymadim sana O cocuk gülüsün aklimdan gitmez Yalvarsam tanriya yazimi silmez Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 failatün/failatün/failün failatün/failatün/failatün/failün mef'ulü/mefailü/mefailü/feul :lol: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.