Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl SİmSiyah bir GöKyüzü bir Gök yüzü HayaLimmm Ve Sen o KaranLık GökYüzümde Bana ve Tüm DünyaMa İşık Saçan Tek ParıLtı yıLdızım Nefesim MeLeğim YokLuğunda KaranLıkLardayım DaraLMakda AğLaMakLıyım Hadi geL ıŞığım oL Nefesim bedenim oLL Zaman Geç değil Biliyorum ayrıLaLı daha Çok olmadı Yeşertirsin bu bedeni UmutLandırırsın bu Bu yüreği Hadi geL Sensiz KAranlıklarda seni BekLiyorumm..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl e kaynana kaynana kara kazanda kayna yabir bak suratına al eline bir ayna alacağum kızını bildiğin gibi oyna...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Günümü bu günümü gelecegimi çaldın Bak yine de kızamıyorum Canın sağ olsun canın sağ olsun Bu can feda olsun
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl aldum pazardan tarak saçımi tarayirum kızlar beni sorarsa kuş foli arayurum kuşl koli koma foli doli yağayi doli bir sevdaluk yüzünden hepten şaşırdım yoli....
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl hasta ettın sen benı hasta ben de edeceğim senı kakaolu pasta yenı dıyetıme senı yazmadı doktor mıdeyı bozar yeme onu dıyor asla
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl dünümü bugünümü geleceğimi çaldın bak yine de kızamıyorum canın sağolsun... bu can feda olsun... gülşen
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reva bulmam Elem beni terk etmiyor hiçte fasıla vermiyor Nihayetsiz müteakiben doğrusu ömür yetmiyor.....barış manço
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl sabahlar uzak... bu sevda tuzak bana kaç zaman geçti sabrım yok yarınlara bu kaçıncı hasret kaçıncı yalnızlığım sigaramın ucunda..... yanar hasretin...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl dertliyim kederliyim de her nedense ağlarum... yazma ile tükenmez ha bu benum dertlerum...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl ben özlemedim ki seni kedi özledi çağır onu gelsin diye bana kedi söyledi...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl eğer bir masal perisi girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl sonsuzun benimle bir savaşı var seni gördüğüm o ilk andan beri...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl kızılağaç fidanı göğemi vuracasun kız babanun evine daha mı duracasun...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl sana boynumuzu eğeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla saklayacak yüzün yok rüyanda görsen inanma =Duman=
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl sende açsamda gözümü yoktu bu aşkın çözümü zaman avutur gönlümü hasretine alışırım...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Ne "kal" diyebilecek kadar Gururum, Ne de "Git" diyecbilecek kadar gücüm var ...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl sanki o putmuş gibi hayat sırf buymuş gibi ben ona resmen aşığım...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl atem tutem ben seni sekere katem men seni aksama buban gelende onune atam ben seni.
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl meğer ne boş heceslere kapılmışım sen neymişsin ben kendimi ne sanmışım...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Hala benim ezberimsin Deliler gibi seni özlüyorum Gözlerim sende kaldı sevdalım Hiç kimseleri görmüyorum
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vaad etseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkım yok
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Sensiz olamam, yaşayamam ki Bir gece dargın kalsak uyuyamam ki Bakma kızınca sana gurur yaptığıma Aşk dolanır seni görünce ayaklarıma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.