Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman bu kadar dilek o yarin yüzünü bir daha görek aman aman bir daha görek
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Kaderimle arkadaş dost olamadım Beni candan sevecek yar bulamadım Ah ile vah ile geçti bu ömrüm Yaşadım mı öldüm mü anlayamadım
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl ah arabam arabam vurirdi kornalari vururdi kornalari onunda benum gibi yikildi dünyalari yokıldı dünyalari....ehuuu ehuuuu
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl ah dede vah dede sen neymişsin sen dillere düştüm senin yüzünden :P
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Bakışların köpük köpük deniz ve martılar gibi Boğuluyorum Bu bakışlar bir gün beni öldürecek sevgilim Bu bakışlar ne zaman beni güldürecek sevgilim Güldürecek misin sevgilim...
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl ela gözlüm ben bu elden gidersem zülfü perişanım kal melul, kal melul kerem et aklından çıkarma beni ağla gözyaşını sil melul melul...
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Yok yok sensiz bensiz duramazsın Yok yok bensiz yapamazsın Koşar gelirsin 2 gün sonra Affet canım diye kapımda ağlarsın Affetmem affetmem aslında seni O kalbim çocuk kalbi olmasa
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl kaldık bekar ...... off off böyle kar bu yılda kaldık bekar....... yavuz bingöl
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl kız seni yerler, yerler seni ham yapar bu zilliler sallanmadan yürü yoksa günah bizden gider
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl gecenin içinde sabahın üçünde yüreğime kurşunlar yağdı... toprağın uykudan uyandığı bir andı gidenlerin ardından soluksuz bir sabahtı....
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl Giderim alışığım gitmelere Direndi bu can ne bitmelere Giderim alışığım gitmelere Gerek yok isyan etmelere..
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl elif dedim be dedim,kız ben sana ne dedim,kuş kanadı kalem olsa yazılmaz benim derdim............................
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim ama Sen gelmez oldun
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl Bir kulunu cok sevdim O beni hiç sevmior Kalbimi ona verdim Artık geri vermior
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl gönül pencerinden ansızın bakıp geçti bir yangının külünü yeniden yakıp geçti
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl olayıdım olayıdım okur yazar olayıdım denız mahkemeye düşmüş avukatı ben olaydım
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Senin için ağladım yalan mı yalan mı? Diz çöküpde yalvardım yalan mı yalan mı? Gençliğimi harcadım yalan mı yalan mı? Yalanmış meğer.....
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl kara gümrük yanıyor, herkes beni arıyor, kara gümrük yanıyor, herkes benden biliyor
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl karauzum habbesı le le le le canım goylum sevmez kımseyı esmersen guzelsen (bu gun nesem yerınde)
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl bir taş attım pencereye tık dedi anası çıktı oğlum evde yok dedi vay vay
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl ayrılık ateşten bir ok,nazlı yardan hiç haber yok,benim derdim herkesten çok,ben nasıl yanmıyam dağlar dağlarrrrrrr...........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.