Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Sahtekar (2008) Changeling

Öncelikle filmin Türkçe isminin Changeling (Çocukken değiştirilimiş çocuklar) dan nasıl sahtekar olmuş anladığımı hiç sanmıyorum. Bu nedenle bazı filmlere Türkçe isim koyanların filmleri iyi anlamadıklarını düşünmeden edemiyorum. Herneyse bir Clint Eastwood filmi ile karşı karşıyayız. Aslıdna Eastwood seviyorum ama bu film çok iyi yönettiğini söylemem. Film Amerikada Los Angeles şehrinde 1920'lerde geçen gerçek bir öykü üzerine kurulmuş. Film olarak fazla bir özelliği olmasada konu bayağı ilginç, kadının başından geçenler ve sonunda yapması gerekenleri seyrettiğinizde ben o olsaydım ne yapardım diyesiniz geliyor... Boş zamanınız varsa seyredin diyorum yoksa fazla bir şey kaybetmiş olmazsanız...

Yönetmen: Clint Eastwood

Oyuncular: Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Michael Kelly, Amy Ryan, Denis O'Hare, Jason Butler Harner, Colm Feore, Gattlin Griffith, Devon Conti, Eddie Alderson

post-2-1238372867_thumb.jpg

Christine Collins (Angelina Jolie, in an Oscar-nominated role) is overjoyed when her young kidnapped son Walter is brought back home. But when Christine suspects that the Walter who was returned to her isn't her actual child, the police captain (Jeffrey Donovan) has her committed to an asylum. John Malkovich co-stars as the crusading reverend who comes to Christine's rescue in this gripping, 1920s-set drama helmed by ace director Clint Eastwood.

Director: Clint Eastwood

Cast: Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Michael Kelly, Amy Ryan, Denis O'Hare, Jason Butler Harner, Colm Feore, Gattlin Griffith, Devon Conti, Eddie Alderson

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.