Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, SAĞLIK, MUTLULUK VE BAŞARI PEŞİNİ BIRAKMASIN... NİCE YILLARA
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl erenciğim doğum günün kutlu olsun......günün en güzel şarkıları sana gelsin................
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl Mutlu yıllar sevgili Eren Geleceğin güzel günlerine umut olsun...
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Herkese çok teşekkür ederim Mineu sana ilk yazan olduğun için ayrıca teşekkür ediyorum made in o bölüme fazla katılamıyorum şu günlerde ama güze şarkılar yazılıyor gerçekten... Bu arada avatarını en iyi avatar bölümünde seçmelerini umuyorum Tekrar teşekkürler bu özel günde özel insanlardan mesaj aldığım için Sevgiler... bişey değil erencim, tekrar nice yıllara herşey gönlünce olsun...
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl eren daha hiçbir topicte karşılaşmadık ama...... iyiki doğdun,nice yıllara
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl Doğum günün kutlu olsun Eren..ALLAH sevdiklerinle bir ömür geçirmeyi nasip etsin..
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl doğum günün kutlu olsun güzel insan...herşey gönlünce olsun.....
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl Ben gerekli açıklamayı yaptım Topragım açmadan açayım dedim Malum topicleri hep o açıo Tekrar nice senelere canım
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl Doğum günün kutlu olsun kardeşim....ALLAH sevdiklerinle huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl mutlu yıllar, sevdiklerinle beraber, sağlıkla, huzurla ve başarılarla dolu nice seneler Eren... seviyoz seni...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl mutluluklar peşini bırakmasın...hayatını yaşamak diye sana derim aslında...umursuzca.... ve sanmam peşinden ayrılsın bu neşen..dileğim budur...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl İyiki doğdun, iyiki tanıdım seni ve iyiki dün kopardın beni... Mutlu yıllar Eren.. Nice mutlu, huzurlu ve dileklerinin gerçekleştiği bir ömür diliyorum..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl eren, arkadaşım doğum günün kutlu olsun.. sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu daha bir çok seneye girmeyi nasip eder inşallah Allah sana
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl eren ben tam gününde kutliyim dedim kardeşim kankam nice mutlu senelere... tek dileğim senin için bi gün kendini ole birine kaptırmandır ki bu kişi sana yüz vermesin asla ne kusel bi dilek dimi
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Sevgili Eren, Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara... DOgum Günü Kutlu olsun
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Erencim doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle birlikte,sağlıklı mutlu,bol başarılı nice senelere
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Eren'cim;Çok güzel bir yaştasın.Bu ve önündeki 4-5 seneyi de dolu dolu,hakkını vererek yaşamanı diliyorum.Dileklerin gerçek olsun kardeşim.. Doğumgünün kutlu olsun.. Gipsy Kings'ten sevgilerle,Fender Stratocaster..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl Toprağım ksr bakma yeni gördüm.. Allah hayırlı ömürler versin.. Bu kawasaki de hediyen...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.