Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Türkiye'de kendi hegomonyasını güçlendirmek, ideolojisini tam anlamıyla hakim kılmak ve en büyük düşman diye nitelendirdiği İslam’ı yeryüzünden silmek için çabalayan Amerika'nın, yerli işbirlikçileri ile başlattığı 'Ergenekon' adlı operasyonu sürüyor…

Amerikanın, işbirlikçisi hükümet ve onun yandaşı medya ile birlikte, ulusalcı unsurları içinde barındıran, ve bir asır öncesinin süper gücü İngiltere’nin siyasetinin güdümünde hareket eden bir örgüt olduğu bilinen Ergenekon operasyonunda ülkede kendi karşısına çıkabilecek tüm güç unsurlarını ortadan kaldırmak istediği açık ve net…

Ergenekon haberlerinin son serisinde kıytırık bir örgütlenme olan Ergenekon ile küresel çalışan ve amacı İslami yeniden başlatmak olan Hizb-ut Tahrir hayatı yan yana getirilmek suretiyle Müslümanlar nezdinde itibarını lekelemek istiyorlar.

Bu şekilde haber ve yayınlar ile de İslami bir parti olan ve küresel alanda faaliyet gösteren Hizb-ut Tahrir’i Ergenekon operasyonu içine çekmek istiyorlar…

Fakat Hizb-ut Tahrir’in geçmişini incelediğimizde bunun gibi nice haberler yapıldığını ve hepsinin ters teptiğini ve Hizb-ut Tahrir’in metodundan ve yolundan sapmadan hedefine sabit ve emin adımlarla yürüdüğünü görüyoruz.

Allah teâla iftira atan ve yalan haber yapan, çamur at izi kalsın mantığını kullanan zihniyetlere ne güzel cevap veriyor ve nasihat ediyor:

"Siz o iftirayı dilinize dolamıştınız. Hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığınız şeyi ağzınızla söylüyor ve onu önemsiz birşey sanıyordunuz. Halbuki bu, Allah nezdinde büyük bir günahtır" (en-Nur 16-15)

NOT;Idiia edilen Metnin cok iyi dikkatlice okunmasini rica ediyor,akli selim kisinin iftira oldugunu anlayacagini umuyorum.

Gönderi tarihi:

Bir sey anladim desem yanlis olur. Ne anlatmak istediginizi biraz daha net sekilde yazarmisiniz lütfen!!

Saygilarimla

Gönderi tarihi:

Benim anladığım kadarıyla bu arkada Ergenekon iddiası nedeniyle pek çok değerli insanın faşizan bir biçimde gözaltına alınıp yargılanmasından rahatsız... Ama onu asıl rahatsız eden bu örgüt ile Hizb-ut Tahrir'in adının yan yana anılması

Bir de bu arkadaşımızın Hizb-ut Tahrir sempatizanı olduğuna kanaat getirdim o da şu sebeple : Fakat Hizb-ut Tahrir’in geçmişini incelediğimizde bunun gibi nice haberler yapıldığını ve hepsinin ters teptiğini ve Hizb-ut Tahrir’in metodundan ve yolundan sapmadan hedefine sabit ve emin adımlarla yürüdüğünü görüyoruz

Bunlar kendi ifadeleri valla yazıdan çıktı

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.