Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 17 yıl Allah Allah... Ne söyleyeceğimi, nasıl söyleyeceğimi yine şaşırmaya başladım. Ne anladın da nereyi eşecekmişiz ?
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 17 yıl Değil efendim... Aaaaaaa, söyleşelim derken sabredemeyeceğim de sonunda ben de sana "dövüşelim !... " diyeceğim, anladın mı ?
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 17 yıl Aman Allah ' im! Karagöz' üm, iki gözüm, zaten sinirlerim ayakta, bir de sen ayağa kalkma ! Hele otur, ikimizi de sinirleri yatişsın... Yoksa ortada yine bir şey yokken birbirimize girip etrafa rezil olacağız.
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 17 yıl Allah müstehakını versin ?.. Hangi devirdeyiz, padişah mı var, vezirlik mi kaldı ?
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 17 yıl Ne bileyim, havadan - sudan konuşalım diye başladın ama hic havadan - sudan konuşturmuyorsun !
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 17 yıl Kendi kendine " yağ, sabun...Yağ, sabun ! diye söylenip durma ! Zaten evde yağ, sabun ben de de para kalmadı. Aklıma getirme !...
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 17 yıl Karagöz'üm bak, sen şimdi git !... Akşama kadar dolaşip gel, ben sana bir kalıp sabun ile bir paket yağ parası veririm.
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 17 yıl Aklını mı kacırdın Hacı Cavcav, seni niye sakat bırakacakmışım ?...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 17 yıl Aksam seriflerin hayirola Karagozum.. Teşekkür ederim dedim ya sıra sana da gelecek Imdaaaatt ! Sabrınız ve katkınızdan dolayı çok teşekkür ederim gercekten de sabırlıymışsınız Saygılar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.