Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl Tesekkur ederim domuzbagi, sende mendilini al gel bak surada yer var
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl zengin olsam gider bi ayağı çukurda olan patronun mağazasını satın alırdım onuda yanımda çaycı yapardım ama maaşınıda hep geciktiri hatta bazen hiç vermezdim...
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2009 16 yıl zengin olsam gider bi ayağı çukurda olan patronun mağazasını satın alırdım onuda yanımda çaycı yapardım ama maaşınıda hep geciktiri hatta bazen hiç vermezdim... eski patron zor biri hak ederdi derim
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl 100 tane beyaz benekli limuzin var bende, biraz daha ayrıntı versen
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl Amaaan, o önemli değil, zaten üstüne tırmanmak zor oluyordu, sende kalsın
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl Misira giderdim orda olan Nag Hammadi yazilarini gormek icin gitmiskende primitleride gorurdum ama deveye binmezdim
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl Ben deve istiyorum, bineceğim ben tunus da bindim ama benim deve piskopat cikti
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl Almanya'ya hemen ucardim hastanede yaninda ola bilmek icin ordarken birde beni amelat etsinler bir anormalik var bende
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl Ben depresif deve istiyorum piskopat deveden daha iyidir ... benim devem beni yere atmisti da
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 16 yıl Ahh bir zengin olsaydim.. zengin olmanin formulunu bulma fonu acardim
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl Öyle deme depresif develer sevgiye muhtaç adamı öpüveriyorlar opuyorlar tabi cnm sonrada tukuru veriyorlar
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl zengin olsaydim hemen kankamin yanina ucardim hastanede yaninda olayim diye.. gerci gec oldu dusunde yeter ama demi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.