Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Bal-can-can / 2005 Bir Balkan Filmi Yönetmen Darko Mitrevski Oyuncular Vlado Jovanovski - Trendafil Karanfilov Adolfo Margiotta - Santino Genovese Zvezda Angelovska - Ruza Karanfilova Branko Djuric - Sefket Ramadani Balkankardan akan kan anlamına geliyormuş Balcancan. Bir Balkan filmi gördüğümde bunu hemen seyretmeliyim derim çünkü bilirim ki o filmin içinde harika balkan ezgileri vardır, eğlence vardır. Bu filmde aynen öyle. Aynı zamanda karamizahın en güzel örneklerinden biri bence. Filmin başlangıncında birsürü ayakların olduğu bir sahne vardı. Benim gibi ayak fobisi olan bir kişi için onlarda ayağı bir arada görmek biraz sinirlerimi bozdu ama hemen sonrasında makedonya adının nerden geldiği hakkında yaptıkları yorumları izleyince tamam dedim bu filmi sonuna kadar izlemek gerek. Filmin ana karakterleri Terandafil ve Santino'nun bir halı peşine düşüp gittikleri her balkan ülkesinde yaşadıkları olaylar o günün koşullarıda ele alınarak çok güzel işlenmiş.
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Admin Çok enteresan bir filme benziyor ama malesef internette kontrol ettim ve bulamadım... Ama en yakında zamanda bulmaya çalışacağım...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Admin Buldum buldum... Dün ödeyerek izledim... Evet dediğim gibi hani Cüneyt Arkın veya Eski Türk filmlerine nasıl oturup kendi kafamda kurduğum Nostalji ile bakıyorsam bunada öyle baktım ve çokta güldüm... Ayrıca jeneriki sanki kendi kendileri ile kafa bulmuşlar ve bunu ince bir ritmle içimiz sokmuşlar gibi bir kuşkuyuda beraber getirdi....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.