Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Yakışıklı işi biliyorsun vallahi, yanına geleceğim bir hafta çırak olarak, şu kahvenin tüm inceliklerini öğret bana
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Domuzbagi.. Sen yanima gel ben seni bir haftada kahve kolik yaparim.. Turk kahvesinden anlamam icmemde ama iyi bir nestcafe tuketicisiyimdir ..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Anlastik direnis.. Buda benim size ev hediyem olsun.. evinize gelen misafirleri agirlarsiniz .. çok konforlu.. guzel bı tercıh.. tesekkur ederım
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Yemek masası da benden olsun bari, güle güle kullan tesekkurler dr ilk yemek için hazırlanmıs bıle..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Bu akşam gene açız galiba. Yakışıklı dün balık yaqpmıştım ben, bugün de sen bir sofra kuruver artık
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Eminmisin Domuzbagi benim yedigim yemekleri yiyebilecekmisin ..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Neyse hadi internetten biraz kopya cekeyimde turk mutfagindan karinca kararinca birseyler yapmaya calisayim.. Nede olsa misafirim degilmi..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl yemek yemek yemek bir de diyet olayı falan vardı ha neyse ben güncele dönem,arada da sizi basam yemek yediğiniz de beni de çağırın
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Domuzbagi ben gelecegi onceden goruyorum bak mavide geldi oldukmu 12 kisi benle mavi 10 kisilik yersek senle direniste birer kisilik etti 12
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Domuzbagi ben gelecegi onceden goruyorum bak mavide geldi oldukmu 12 kisi benle mavi 10 kisilik yersek senle direniste birer kisilik etti 12
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Benle mavi diyette degilizki... Siz az yiyeceksiniz geri kalanini bize yeriz merak etme.. Hem biraz eli acik sofrasi olsun istedim sonra arkamdan dedikodu yapmayin aaa ne cimriymis hazirladigi sofraya bak demeyin
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Valla ben pirzolaları götürürüm, anlamam diyet miyet, hem ben kırmızı kartlıyım zaten
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Yakışıklı,sen bunların tabağına ilaç falan ekle,acu sansunlar,yemesinler
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl ) Olurmu hic mavi, onlar yemezler diyetteler ben onlarin sozune guveniyorum.. hem bu hazirladiklarimin hic birini bende yemem nasil hazirladiigmi bende bilmiyorum.. Sarmalar benim kimse aklindan bile gecirmesin gerisi sizin olsun
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Yok pirzolaları ben yedim, sahi sen de almazmısın bir tane kaldı Yakışıklı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.