Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Direniş'imize

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

coffee.jpgcoffee%20poster.gif

Yakışıklı işi biliyorsun vallahi, yanına geleceğim bir hafta çırak olarak, şu kahvenin tüm inceliklerini öğret bana :)

• Cevaplar 375
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Domuzbagi.. Sen yanima gel ben seni bir haftada kahve kolik yaparim.. Turk kahvesinden anlamam icmemde ama iyi bir nestcafe tuketicisiyimdir .. :)

Gönderi tarihi:
Anlastik direnis..

sofa_classics1.jpg

Buda benim size ev hediyem olsun.. evinize gelen misafirleri agirlarsiniz .. :)

çok konforlu.. guzel bı tercıh.. tesekkur ederım :)

Gönderi tarihi:
clipimage0011zb.jpg

Yemek masası da benden olsun bari, güle güle kullan

tesekkurler dr :) ilk yemek için hazırlanmıs bıle.. :)

Gönderi tarihi:

Bu akşam gene açız galiba. Yakışıklı dün balık yaqpmıştım ben, bugün de sen bir sofra kuruver artık :)

Gönderi tarihi:

Neyse hadi internetten biraz kopya cekeyimde turk mutfagindan karinca kararinca birseyler yapmaya calisayim.. Nede olsa misafirim degilmi..

00086683.jpg

Gönderi tarihi:

Ne yaptın yakışıklı biz sadece 3 kişiyiz, masa 12 kişilik var :o

Gönderi tarihi:

Domuzbagi ben gelecegi onceden goruyorum bak mavide geldi oldukmu 12 kisi benle mavi 10 kisilik yersek senle direniste birer kisilik etti 12 :)

Gönderi tarihi:
Domuzbagi ben gelecegi onceden goruyorum bak mavide geldi oldukmu 12 kisi benle mavi 10 kisilik yersek senle direniste birer kisilik etti 12 :)

:blink:

Gönderi tarihi:

Benle mavi diyette degilizki... Siz az yiyeceksiniz geri kalanini bize yeriz merak etme.. Hem biraz eli acik sofrasi olsun istedim sonra arkamdan dedikodu yapmayin aaa ne cimriymis hazirladigi sofraya bak demeyin :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

Valla ben pirzolaları götürürüm, anlamam diyet miyet, hem ben kırmızı kartlıyım zaten :innocent:

Gönderi tarihi:
:)) Olurmu hic mavi, onlar yemezler diyetteler ben onlarin sozune guveniyorum.. hem bu hazirladiklarimin hic birini bende yemem nasil hazirladiigmi bende bilmiyorum.. Sarmalar benim kimse aklindan bile gecirmesin gerisi sizin olsun :yuvarlan:
Gönderi tarihi:

Yok pirzolaları ben yedim, sahi sen de almazmısın bir tane kaldı Yakışıklı :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.