Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl o kahveyi ben yaptım Aaaa, sahiden sen yapmışsın, nasıl yaptın ki, hem resim yapıştırmayı nereden öğrendin sen
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Aaaa, sahiden sen yapmışsın, nasıl yaptın ki, hem resim yapıştırmayı nereden öğrendin sen ne sandın yani iyi akşamlar dilerim ben çıkıyorum yorgunum bugün
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl çok becerikliyimdir, güzel kahve yaparım köpüğünü koyarken şekli de oluştururum... işin sırrı orda söylemem ımm resim konusunda dr beyden yardım aldım.. çok iyi anlattı örtmenim sağolsun
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Enfes olmuş ama sadece deniz kızı ve kendine yaptığından kokusuyla idare ettim ancak
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Tamamdır hazırlıklar başladı. Yakışıklı nerdesin, Maviyi de alın gelin bize, kahve falı bakıcam hepinize
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl yakışıklı oyun oynuyor.. mavi kayıp... seslen de gelsin yakışıklı mavinin hisleri kuvvetlidir gelir şimdi...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Mavi yemektedir gene kesin, gözü görmez şimdi forum morum, ekmeklerde onun gözü Yakışıklı da oyun canavarı ama diyeti bıraktık diye küsmüşse bilmem. Yakışıklı nerede kaldın daha parti kuracaktık seninle, seçime gireceğiz
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Ding Dong Ding Dong Nestacafem olmadan surdan suraya gelmem haberiniz olsun..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Buyrun kahvenin yanina bizim memleketin tatlisindan getirdim ..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Yahu Yakışıklı senin gibi diyetisyen görmedim, zayıflatıyo mu şimdi bunlar
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Tesekkurler direnis fincan biraz kucuk ama idare edelim artik...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl tatlılar enfes ama goruntusu ıle yetıneyım ben 1 tane saklayın yarın yıyeyım olmaz mı malum dıyet
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Direniş pek nazik bugün. Herkese ayrı cins kahve hazırlıyor zevkine göre!
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Bunlar kilo yapmaz domuzbagi .. korkma 1 taneden birsey olmaz.. kahvenin yaninda cok guzel gidiyor..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl yakısıklı ne yapayın yenı ogrendım resım eklemeyı, o fıncanda kabul etsen olmaz mıydı nıye kırıyosun iç o fincandan çabuk
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl afedersın farketmemişim.. tamam sana özel kupalarla hazırlarım yakışıklı, anlaştık mı
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Anlastik direnis.. Buda benim size ev hediyem olsun.. evinize gelen misafirleri agirlarsiniz ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.