Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl diyet filan hak getire.. ben bu sabah börekleri götürdüm söyliyycemm sizi yakışıklıya
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl ben geldim... daha yeni girebildim ofise.. kaç saat oldu ya koştur koştur.. bittimmm
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl heh işte bunun gibi bir pastanın hayaliyle gelmiştim defterimin başına teşekkürler... harika görünüyor...
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl ordan obez gibi mi görünüyorum tüm forumla paylaşırız meraklanma...
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Demek ki bir anoreksikle beraberiz. Zaten o kadar koşturup da kilolu olmanı beklemezdim
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl dönemsel bi kilo problemi yaşıyordum.. ama önlemimi aldım yoksa hiç bi zaman şişman olmadım olmam.. olamam... allah korusunnnnnn
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Su tutmuştur vücudun, bişi olmaz ondan! Ama sen yine de bu pastayı yeme
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl yerim bi dilim dayanamam pastaya şimdi.. ne güzel de görünüyordu
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Mavi yemekte neler götürüyor şimdi acaba hahaha,makarna ve patates kızartması,ha bi de turşu bekar evi de bu kadar olar yane,şimdi de çay iççem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.