Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Direnişim orda mıı ??? Gelemedim hastaydım Özlemişsindir diye düşündüm ... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 hoşgeldin deniz kızı geçmiş olsun iyi olmuşsundur umarım... evet evet özlemiştim, çok teşekkür ederim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Nebicim biskuvi bunlar daha guzel birseyler yokmu ikram etmiyorsunuz .. Herkes ammada cimri olmus .. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Nebicim biskuvi bunlar daha guzel birseyler yokmu ikram etmiyorsunuz .. Herkes ammada cimri olmus .. Biz ve cimri öyle mi çok küstük yani şimdi direnişle ben :P biz çok seviyoruz bir kere eti cini hem sana veren kim ki ama bir kahve yaparsan neden olmasın Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Yapmiyorum kahve kendimi kahveci gibi hissetmeye basladim banane.. ben eti cin peri yemem .. yokmu soyle daha guzel tatli hem turk tatlilarindan bol ne var bir suru cesit tatli var bula bula eti cin periyi bulmusunuz.. kustum gidiyorum... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 yine kahve diye tutturmuşuz Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 yine kahve diye tutturmuşuz Şahsen ben hiç sevmem Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Şahsen ben hiç sevmem tabe,tabe Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 tabe,tabe diyorum zararlı içmeyin Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 neye direniyorduk...ben unuttum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 neye direniyorduk...ben unuttum ohhoooo sen uyurken çok şey oldu uyan artık Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Büyük kayalar bana dedi ki aramıza geliyorsun ama Seni saran bu yürek yok mu hiç yeryüzünde Başımı salladım ve öldü diye yanıtladım Dilsiz koca kayalar diz çöktüler önümde Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Direnişşş eti cinlerini yiyorum nasil mutlu ettiler beni bilemezsin sana harikasın diyen oldu mu bilmiyorum ama harikasın ( tabi benim kadar değil belirtmeliyim mütevaziliğimi vermem ) sana birazdan büyük bir süprizim olabilir büyük ve benim gibi güzle bir süpriz Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 teşekkur ederim denız kızı.. Sımartıyorsun benı neymis supriz merak ettim dogrusu.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 teşekkur ederim denız kızı.. Sımartıyorsun benı neymis supriz merak ettim dogrusu.. Süprizin özelliği burda direnişim merak etmekk Şımarmak güzeldir şahsen bana yakışıyor sana da yakışabilir tabiki de benim kadar olmasa da Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Bana yaptığın güzel kahveni içtim en az benim kadar güzeldi bak itiraf edeyim Kahvem bitti bende seni mutlu edecek birşey düşündüm biliyorsun güzelliğim kadar zekiyim ya ben Veee deniz farkıyla sana fal baktım senin yaptığın kahveden -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Direnişimmm yakın bir zaman önce yaklaşık iki hafta kadar birisi ( özel birisi bu birisi ) çok üzmüş seni, Kızdırmış da bir o kadar hatta bir ara başını alıp kaçmışsın. AMa; Fakat;LAkin ... Affetirimiş kendisini sana. Gerrçi öyle yerlere göklere sığmayan bir suçu yokmuş direniş büyütmüşmüş Yİne de bizim özel insan altan almış durumu. Özlemler kaplamış içini ama bu özlemlerinin içine engeller takılmış helede bu özlemlerin içinde bir kişi varmış ki ... Seni ikilemlere koymuş bu kişi. Bir yanın ona ihtiyaç duyarken diger yanın kırgınmış ona. Sorgulayıp duruyormuş kırgın yanın neden böyle yaptı neden diye ... İkilemler içindeyse büyüyen bir özlem varmış. Bir de işle ilgili karamsar olduğun bir konu varmış direniş ama seni mutlu ediyor sonucu hemde çok şaşırtıcı biranda. Karamsar olmam boşunaymış diyerek seviniyorsun biranda yüzünde güller açarak. Hİç planlamadığın minik bir yolculuk var yada birinin sana güzle bir süprizi mi desem bilmiyorum ama ; ne kadar mutlu oluyorsun biranda... HERşey güzelleşiyor sanki ansızın ve içindeki tüm kırgınlıklar, küsgünlükler, öfkeler... bulutlar halinde kayboluyor... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Benden bu kadar ... Umarım sevdin süprizimi Benim kadar güzel oldu mu bilmiyorum ki Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 agzına saglık guzel bi suprız oldu hem de cok, senden guzel olmasın tutan seyler var.. Tutacak olan da fala inanma falsız da kalma demisler tesekkurler deniz kızı.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 agzına saglık guzel bi suprız oldu hem de cok, senden guzel olmasın tutan seyler var.. Tutacak olan da fala inanma falsız da kalma demisler tesekkurler deniz kızı.. benden güzel olabilir mi aaa :P rica ederimmm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Direnişim Bu teklifine nasıl hayır diyebilirim ki ... Üstelik birde bu yorgunluğun üstüne ... Yanında iyi gider dibi ... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 hımm harika olur teşekkürler deniz kızı fala bakacak mısın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 hımm harika olur teşekkürler deniz kızı fala bakacak mısın Bak BAkkkk güzel deniz kızınn falına iyi alıştın bakıyorumm O öyle arada canım her zaman nerdeee <<<<<<<<<SÜprizzdi o birkere <<<<<<<<<<<<<<< Belki sonra bir süpriz daha olabilir tabiki B) Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 peki, anlaştık teklif var ısrar yok Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 peki, anlaştık teklif var ısrar yok ısrar ola bile işteyimm mümkün değil kahve molası vermiştim tam benddee Trip yok :P Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 trip yapmak huyum değildir Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 trip yapmak huyum değildir Aynı ben ben de hiççç sevmem hiç küsmem trip nedir bilmem yani KAhve için tşlker benim kadar harika olmuşlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.