Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl çook şekerr bi kedi bu evet benim kadar şeker ama ben onun kadar nankör değilim
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Deniz kızı da keyif yapsın orada Her zamanki halim ,yani her zamanki güzelliğim
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Yürüyememek kötü olsa gerek, güzelliğini görenler her yere taşıyordu tabi
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Her zamanki halim ,yani her zamanki güzelliğim deniz kızı göz kamaştırıyorsun
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl Direnişcimmm eti cinleri görünce tüm yorgunumluğumu attım tşkler gündüzleri yogunum bakamıyorum akşam yedim bende sana bunları getirdim kahvesiz olmaz tabiki
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl deniz kızı çok tesekkur ederım nefis bi kahve.. Geldıgınde yuzun gulsun dıye koydum masanın ustune cınlerı
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl deniz kızı çok tesekkur ederım nefis bi kahve.. Geldıgınde yuzun gulsun dıye koydum masanın ustune cınlerı
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl deniz kızı çok tesekkur ederım nefis bi kahve.. Geldıgınde yuzun gulsun dıye koydum masanın ustune cınlerı Harikasın direnişşş yüzüm güldü hiç şüphen olmasın
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl Neden yuzun guldu acaba Senle hiç ilgisi yok tabi sen direniş kadar düşünceli misin halley yok eti cin yokk ohooo
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl halley, eti, cin bunlar yok nereden bulayim busaatte bizde mars var olmazmi ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.