Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl şimdi bi imem amca var,bi de imeme abla ezan okurlar ya Bende mavinin yazdigi imemeyi IMM diye okuyordum
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Taurismusun sahte imamı işte, yokluğunda yerine bakıyo beleşe hahahahaha,sus ******
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Bende mavinin yazdigi imemeyi IMM diye okuyordum sana bi muska falan yazam mı,beleş
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Muskami sen o isleredemi bakiyordun mavi .. Ben o islere medyum Memis bakiyor saniyordum..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Hadi hayirli olsun.. Muskanin fiyatlari nasil peki buyuk muska kaca kucuk kaca..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Aklimda bulunsun lazim olursa soylerim imm efendi.. peki bu muskalari pakette yapiyormusunuz..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl ne demek efem,siz isteyin kargo bile yaparız vey,imemlik sardi beni
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl lo medyum keto kem ulen,çekilin döfecem ben o ketoyu benden doktora nazar boncuğu işlemeli bi musakka,helalinden efem,İstanbul yakın,ne bilem hasta masta olarız
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Istekleri goz onunda bulundurmuyormusun mavi musteri herzaman haklidir ..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl efem,içini isteğe göre doldururuz...yeter ki siz musakkalarınızın reklamını tahtalı köyde yapun
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl kıymalı olmuşken içli köfteli de olsun yav bu Diyarbakırlılar çok acımasız,insan der ki bunlar gurbetçi,yapar bi içli köfte yarun iştekilere olmadı okuldan kalan arkadaşlara acındırayım kendimi kıyma duydum,içli köfte yaptım gece gece başka sipariş var mı
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Ellerine sağlık Mavi, harika olmuş! Evde kalmazsın sen valla evde kalmam mı ben sadece yerim valla doktor sen gel sana makarna yapam,en azından kendi mideni yıkarsun,hemi de evde kalmayacakları görürsün Ben dondurmali kadayif isterim .. veyyyyyyyyyyyyyyy gel sana Tatlısesten lahmacun alak
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Azeri Radyosunda soyle yaziyor Hamimiz qeribik bu dunyada qapi acix istiyen alsin, yayin listeden...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.