Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 16 yıl Allah müstehakını versin ! Neyse, cok merak ettim nedir bu iş bakayım ? Televizyonda ne gördün ?
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Anlamadım, hayvanat bahcesi mi acacaksın ? Yani fil, yılan, kaplan falan öyle mi ?
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Anlaşıldı, kücük hayvanlar olacak... Gösteri de yapacak mısın ?
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Yazar Tabi... Şey , oğlum da turistlerin dolaştığı yerlere ilanları asmaya gitti. O , sokak kapısında giriş paralarını toplayacak, hanim da bana yardım edecek...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Yazar Köftehor, bizim evdeki hayvan bolluğunu bilmiyor musun ? Fare var, pire, kertenkele, haman böcegi, solucan, akrep var. Sonra karaftama, kırkayak, tesbihböceği, kedi, sümüklüböcek cekirge de var...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Yazar Kerata pataklarım ha ! işin kötüsü olur mu ? Az evvel mahalleden çocuklar " Hayvanat Bahcesi acıldı mı " diye sormaya bile geldiler.
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Karagoz degilmiydi arada bir biyy biyybiyy diyen konusmalarinida bu biyybiyybiyy hic gecmiyor unutmus olmalisiniz ama cok guzel elinize saglik cocukluguma dondum biranda
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Karagoz degilmiydi arada bir biyy biyybiyy diyen konusmalarinida bu biyybiyybiyy hic gecmiyor unutmus olmalisiniz ama cok guzel elinize saglik cocukluguma dondum biranda Merak etme sıra sana da gelecek, bakalım o zaman da böyle gülecekmisin beyendiğine sevindim....
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Merak etme sıra sana da gelecek, bakalım o zaman da böyle gülecekmisin beyendiğine sevindim.... Sira banadami gelecek, hayirdir sucum guhahim nedirki sirami bekliyorum..
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Yazar Bizimki bahceli, bodrumlu, rutubetli ahşap ev...Onların apartmanlarında yokmuş, görmemişler. Hazırl Hazırlığımız bitince de sirk acacağız.
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Yazar Sira banadami gelecek, hayirdir sucum guhahim nedirki sirami bekliyorum.. herkes suçunun bedelini ödesin :P
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl sucum nedir bilsem parasini verip odeyecegimde daha henuz sucum konusunda bir bilgi ulasmadi yoksa bende haberim olmadan bir yasadisi orgut kurbanimiyim... *<:-)
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Yazar sucum nedir bilsem parasini verip odeyecegimde daha henuz sucum konusunda bir bilgi ulasmadi yoksa bende haberim olmadan bir yasadisi orgut kurbanimiyim... *<:-) Avukat tutma hakkınız var tabiki
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Yazar Pirelere yüksek atlama, hamamböceklerine güreş öğretiyoruz. Farelere boks, cekirgelere uzun atlama öğretip yarışlar yapacağız. Sonra...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Pirelere yüksek atlama, hamamböceklerine güreş öğretiyoruz. Farelere boks, cekirgelere uzun atlama öğretip yarışlar yapacağız. Sonra... Aman Karagöz'üm gerisini başka zaman anlatırsın, kafam karıştı. Hayırlı olsun ! ~~~~ Deniz Kızım sana çok çok teşekkür ederim... vakit ayırıp ta katıldığin için.. Hayırlı olsun
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Yazar Deniz Kızım sana çok çok teşekkür ederim... vakit ayırıp ta katıldığin için.. Hayırlı olsun Birce'mmm benn tşk ederim asıl sana, böyle güzel bir düşüncen için.
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Amman efendim, canım efendim! Bu Hacivat terk eyledi gecemizi madem ki, ben de gidip hanımıma bir ihtiyacı var mı sorayım. Huuu hanııım, birşeyler lazım mı dışarıdan?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.