Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

hacivat.jpg

Allah müstehakını versin ! Neyse, cok merak ettim nedir bu iş bakayım ? Televizyonda ne gördün ? febccf1fee7d0d3b3b65c42.gif

• Cevaplar 51
  • Görüntü 7,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hacivat.jpg

Anlamadım, hayvanat bahcesi mi acacaksın ? Yani fil, yılan, kaplan falan öyle mi ? :huh:

Gönderi tarihi:

hacivat.jpg

Anlaşıldı, kücük hayvanlar olacak... Gösteri de yapacak mısın ?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

karagoz21d.jpg

Tabi... Şey , oğlum da turistlerin dolaştığı yerlere ilanları asmaya gitti. O , sokak kapısında giriş paralarını toplayacak, hanim da bana yardım edecek... :unsure:-_-

Gönderi tarihi:

hacivat.jpg

Hayvanları, kafesleri borç para ile mi alacaksın ? B)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

karagoz21d.jpg

Hepsi parasız Hacı Cavcav, kafesleri de biz yapacağız. :unsure::unsure:

Gönderi tarihi:

hacivat.jpg

Meraktan catlayacağım... Şunu iyice anlatsana ?

:forgiveme:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

karagoz21d.jpg

Köftehor, bizim evdeki hayvan bolluğunu bilmiyor musun ? Fare var, pire, kertenkele, haman böcegi, solucan, akrep var. Sonra karaftama, kırkayak, tesbihböceği, kedi, sümüklüböcek cekirge de var... B);)

Gönderi tarihi:

hacivat.jpg

Hah hah hah... :cokkomik: Beni zorla güldürdün Karagöz'üm ! :cokkomik:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

karagoz21d.jpg

Kerata pataklarım ha ! işin kötüsü olur mu ? Az evvel mahalleden çocuklar " Hayvanat Bahcesi acıldı mı " diye sormaya bile geldiler. :angry::angry::getlost:

Gönderi tarihi:

hacivat.jpg

Şey, :blush: o çocuklar saydığın hayvanları görmemişler mi peki... verbluefft.gif

Gönderi tarihi:
:yuvarlan: Karagoz degilmiydi arada bir biyy biyybiyy diyen konusmalarinida bu biyybiyybiyy hic gecmiyor unutmus olmalisiniz ama cok guzel elinize saglik cocukluguma dondum biranda :alkis:
Gönderi tarihi:
:yuvarlan: Karagoz degilmiydi arada bir biyy biyybiyy diyen konusmalarinida bu biyybiyybiyy hic gecmiyor unutmus olmalisiniz ama cok guzel elinize saglik cocukluguma dondum biranda :alkis:

Merak etme sıra sana da gelecek, bakalım o zaman da böyle gülecekmisin :) beyendiğine sevindim....

Gönderi tarihi:
Merak etme sıra sana da gelecek, bakalım o zaman da böyle gülecekmisin :) beyendiğine sevindim....

:unsure: Sira banadami gelecek, hayirdir sucum guhahim nedirki sirami bekliyorum.. :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

karagoz21d.jpg

Bizimki bahceli, bodrumlu, rutubetli ahşap ev...Onların apartmanlarında yokmuş, görmemişler. Hazırl

Hazırlığımız bitince de sirk acacağız.

:sick:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:unsure: Sira banadami gelecek, hayirdir sucum guhahim nedirki sirami bekliyorum.. :)

-_--_- herkes suçunun bedelini ödesin :P :P

Gönderi tarihi:

hacivat.jpg

Beni iyice şaşırtıyorsun canım... :unsure: O nasıl olacak ? nachdenklich.gif

Gönderi tarihi:
:yuvarlan: sucum nedir bilsem parasini verip odeyecegimde daha henuz sucum konusunda bir bilgi ulasmadi yoksa bende haberim olmadan bir yasadisi orgut kurbanimiyim... :D *<:-)
Gönderi tarihi:
  • Yazar
:yuvarlan: sucum nedir bilsem parasini verip odeyecegimde daha henuz sucum konusunda bir bilgi ulasmadi yoksa bende haberim olmadan bir yasadisi orgut kurbanimiyim... :D *<:-)

Avukat tutma hakkınız var tabiki :P;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

karagoz21d.jpg

Pirelere yüksek atlama, hamamböceklerine güreş öğretiyoruz. Farelere boks, cekirgelere uzun atlama öğretip yarışlar yapacağız. Sonra... :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
Pirelere yüksek atlama, hamamböceklerine güreş öğretiyoruz. Farelere boks, cekirgelere uzun atlama öğretip yarışlar yapacağız. Sonra... :sweatingbullets:

hacivatw.jpg

Aman Karagöz'üm :huh: gerisini başka zaman anlatırsın, :sick: kafam karıştı. :wassat: Hayırlı olsun ! :sick:

~~~~

Deniz Kızım sana çok çok teşekkür ederim... :clover: vakit ayırıp ta katıldığin için.. Hayırlı olsun :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Deniz Kızım sana çok çok teşekkür ederim... :clover: vakit ayırıp ta katıldığin için.. Hayırlı olsun :)

Birce'mmm benn tşk ederim asıl sana, böyle güzel bir düşüncen için. :flowers:

Gönderi tarihi:

karagoz21d.jpg

Amman efendim, canım efendim! Bu Hacivat terk eyledi gecemizi madem ki, ben de gidip hanımıma bir ihtiyacı var mı sorayım.

Huuu hanııım, birşeyler lazım mı dışarıdan?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.