Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Yazar Bugün yüzüm gülüyor, kulaklarım tef calıyor, kel kafam da göbek atıyor.
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Yazar Kerata, laf karıştırdın unuttum. Sokakta durmuş ne bekliyordun ?
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Ne olabilir, seni tabii... Bu sefer de ben seslenmeyeyim, pencereden görünce bakalım ne yapacaksın diye merak ettim.
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Yazar Şey, " Keşke daha evvel görseydim de Hacivat' ı bekletmeseydim." dedim.
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Eksik olma ! Pekala, ben sokakta niye beklediğimi söyledim, ya senin neşenin sebebi nedir ?
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Yazar Baktım senden iş haberi cıkmıyor, kendim bir iş kurmaya başladım.
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Aferin Karagöz' üm ! Insan başkasının yardımını beklerken kendisi de boş durmamalı... Sonra ?
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Yazar Dün akşam gecerken bir vitrinde televizyonda görünce karar verdim.
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Hemen karar verdiğine göre hem kolay, hem de sermayesiz bir iş olmalı..
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Yazar Hem de bugün kadar Türkiye' de kimsenin akıl edemediği bir iş Hacı Cavcav !
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.