Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 16 yıl Admin Uyurgezer (2008) Sleepwalking Garip bir öykü desem yeridir. Yoksul, ezilmiş, yolunu kaybetmiş ve en önemlisi sevgiyi hiç tatmamış insanların öyküsü. Film çok çok iyi değil ama çok iyi bir kamera ekibine sahip diyebiliriz. Kameranın hareket yeteneği durgun filmi ilginç bir epiğe çevirmiş. Özellikle Nick Stahl ve çocuk oyuncu AnnaSophia Robb çok güzel oynamış. Film ayrıca bir kaç bölüme ayrılan bir tarzda çekilmiş. Sonuç olarak izleyin diyeceğim... Yönetmen: Bill Maher Oyuncular: Nick Stahl, AnnaSophia Robb, Charlize Theron, Dennis Hopper, Woody Harrelson, Deborra-Lee Furness, Callum Keith Rennie, Amy Matysio, Shannon Jardine, Simon Chin, Ken Mitchell, Jean Freeman, Troy Skog, George Grassick, Mike Ennis, Alexandra Fox When James's (Nick Stahl) sister Joleen (Charlize Theron) shows up on his doorstep with her 11-year-old daughter, Tara (AnnaSophia Robb), he doesn't think twice about welcoming them into his home. But when Joleen skips town without Tara, James is thrust into a role he's grossly unprepared for. At risk of losing the girl to foster care, James hits the road with Tara, where the pair develops a genuine bond and discovers a true sense of family. Director: Bill Maher Cast: Nick Stahl, AnnaSophia Robb, Charlize Theron, Dennis Hopper, Woody Harrelson, Deborra-Lee Furness, Callum Keith Rennie, Amy Matysio, Shannon Jardine, Simon Chin, Ken Mitchell, Jean Freeman, Troy Skog, George Grassick, Mike Ennis, Alexandra Fox Not: yönetmeni meşhur Bill Maher'la karıştırmayın....
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 16 yıl Bence güzel bir filmdi,özellikle dayı,yeğen arasındaki o güçlü sevgi bağı oldukça etkileyiciydi..Heleki dayının ortada sahipsiz kalan yeğenini koruyabilmek için yaptıklarını düşünürsek.. Belki muhteşem bir film olmayabilir ama asla zaman kaybıda değil izlemenizi öneriyorum.
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 16 yıl Yazar Admin Bence güzel bir filmdi,özellikle dayı,yeğen arasındaki o güçlü sevgi bağı oldukça etkileyiciydi.. Değil mi ama çocuk aklıyla dayının verdiği sözlerini tutmasını isteyen ve dayının herşeyi kaybetmesine yol açan ama hala 'SEVGİ VAR' dedirten...
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 16 yıl Bence güzel bir filmdi,özellikle dayı,yeğen arasındaki o güçlü sevgi bağı oldukça etkileyiciydi..Heleki dayının ortada sahipsiz kalan yeğenini koruyabilmek için yaptıklarını düşünürsek..Belki muhteşem bir film olmayabilir ama asla zaman kaybıda değil izlemenizi öneriyorum. Ama ben dayi icin uzuldum gercekten. Filmin sonunda gorulmuyor tabiki ne oldugunu ama onceki hayatina bakarsak sessiz ve isten eve evden ise gelip giden di ve yegen hayatina anlam getirdi sevgi getirdi o guc dedigin gibi guzel ama sanki sonunda kaybeden o oldu gibime gelmisti filme bakarken. Filme mutlaka bakmalisiniz demem ama seyretilir bir film di. Bana ilginc gelmisti.
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Ama ben dayi icin uzuldum gercekten. Filmin sonunda gorulmuyor tabiki ne oldugunu ama onceki hayatina bakarsak sessiz ve isten eve evden ise gelip giden di ve yegen hayatina anlam getirdi sevgi getirdi o guc dedigin gibi guzel ama sanki sonunda kaybeden o oldu gibime gelmisti filme bakarken. Filme mutlaka bakmalisiniz demem ama seyretilir bir film di. Bana ilginc gelmisti. ama yeğeni vasıtası ile geçmişi ile yarım kalan hesabını tamamladı,her ne kadar hazin bir son olsada
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 16 yıl ama yeğeni vasıtası ile geçmişi ile yarım kalan hesabını tamamladı,her ne kadar hazin bir son olsada Bu konuda haklisin Gerci filmde sonunda ona ne oldugunu bilmiyoruz ama ben devamini dusundum ya hayati boyunca kacmakla yada hapiste gecirecegini dusundum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.