Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 16 yıl Admin Tortilla Çorbası (2001) Tortilla Soup Filmden çok filmde yapılan Meksika yemeklerine angaje oldum desem yalan olmaz. Çünkü film o sıradan aile içi sevgi ve bağları inceleyen ve fazlaca bir ayrıntısı olmayan bir film. Ama yemekler hele başlangıçta çekilmiş o sahneler varya oralarda kendimden geçtim desem yerinde olur. Sanki bir sanat eserini seyrediyorum sandım... Film aşçı bir babanın eşini kaybettikten sonra üç kızı ile yaşaması ve başından geçen olayları konu alıyor. Boş zamanınız varsa seyredin derim.... Yönetmen: María Ripoll Oyuncular: Hector Elizondo, Jacqueline Obradors, Tamara Mello, Constance Marie, Nikolai Kinski, Elizabeth Peña, Raquel Welch Widower Martin Naranjo (Hector Elizondo) is a Los Angeles restaurateur with a booming business and three headstrong daughters (Jacqueline Obradors, Tamara Mello and Elizabeth Peña) all on the verge of leaving the house to pursue their individual destinies. He knows he must let go, but things get even more complicated when brassy neighbor Hortensia (Raquel Welch) sets her sights on Martin. Director: María Ripoll Cast: Hector Elizondo, Jacqueline Obradors, Tamara Mello, Constance Marie, Nikolai Kinski, Elizabeth Peña, Raquel Welch
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.