Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 16 yıl Pekala, öyle olsun... Herhalde sana acıyıp cerceveleri satın aldı.
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Efendim sen bana herhalde ya rüyanı anlatıyorsun, ya şaka yapıyorsun !
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Hacı Cavcav, adam beni sergi dükkanına götürdü. Kebaplar getirtti. Ben de rüya görüyorum zannettim ama baktim ki sahiden yiyorum yarısnı da cebimdeki torbaya doldurdum.
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Zahmet ettiniz ama iştahım yok ! Yanıma alayım da gezerken acıkınca bir parkta falan yerim ! dedim. Eve götürürüm denir mi ?
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Desene birkac cerceve parasına bir güzel kebap yediniz Sonra....
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 16 yıl Satmak isteidiğmi öğrenince resimlere hemen altın yaldızlı cerceveler yaptırıp sergideki resimlerin arasına koydu.
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Karagöz'üm, ben saf saf dinliyorum diye sen galiba şakanın ucunu kacırdın ?
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 16 yıl Köftehor, gidip sergideki resimleri görsene ! Birkac da kara tahtanın üstüne gazete yırtıkları yapıştırıp etrafında fırcasını temizlemiş...
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 16 yıl Canım onları yapanlar okullu ressam... Adamcağız acıyıp birkac resmini satın aldı diye kendini bir şey mi zannetmeye başladın ? ~~~ Sabrın ve katkından dolayı çok teşekkür ederim sana figgaro artık dinlenebilirsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.