Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 hepimiz hatirlariz, bir dönemler ülkenin her kösesinde seriata karsi cumhuriyet mitingleri yapildi ve bu mitinglerin en önde gelenlerinden biriside Tuncay Özkan'di. Mitinge katilan insanlarin tek amaci ülkedeki seriat tehliksine karsi buradayiz demek istemeleriydi. Yani her görüsten insanlar katilmisti. Oysa Tuncay Özkan'in kurmus oldugu partinin sitesinde "YP, Yeni Parti", bu mitinge katilan kalabaligi sanki partinin mitingine katilmislar gibi Tuncay Özkan ile beraber gösteriyorlar. Demekki Tuncay özkan ve yandaslarinin gercek amaclari ülkedeki tehlikeye karsi insanlari duyarli yapmak degilde, sadece kuracaklari partinin temellerini atmakmis ve bunuda dürüstlük adina yaptilar. ****** Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Umarim Tuncay Özkan kendi partisini ileride kanalini sattigigi Fehtullahcilara satmaz. Sahi yerel secimlere katiliyormu YP? Diger taraftan iceride parti konusunda sn Perincek'ten önemli önerielr alirda aynen Isci Partisi gibi Türkiye'nin en güclü partisi olur. Birde anlamadigim sn Tuncay Özkan'in neden yeni parti kurdugu. Varya Perincek'in güclü Isci Partisi. Beraberce daha da güclü olurlardi. En azindan IP gelecek secimlerde ilk defa 1% i biraz asan bir oy alabilirdi. Alıntı
Φ Butterfly effect Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Tuncay Özkan'ı bu mitinglerin tek başına organizatörü olduğunu düşünmek hatadır tamam lafım yok O'na... 300 den fazla sivil toplum örgütünün katılımıyla gerçeklerişmiştir. ama bir çoguna katılmiş biri olarak Tuncay Özkan'ın bu mitingleredeki maddi manevi desteğinin sadece kendi çıkarları ya da parti çıkarları için olduğunu söylemek haksızlıktır. Hatırlasınız belkii kanaltürk satıldığında paranın büyük bir kısmı ssk ve maliye ödemelerine gitmişti.. Bunun nedeninin de Kanaltürk personelinin ssk ve vergi ödemelerinin yapılmayarak Cumhuriyet mitingelerinin finansmanının sağlandığı beyan edilmişti... oyüzden bana haksızlık gibi geliyor bu sözler... ordaki herkesin gerçek amacı kendi hür iradeleri ile hiçbir karşılık beklemeden cumhuriyete sahip çıkmaktıır. Demem odur kii Tuncay Özkan bu mitiglerin düzenlenmesinde başı çekmiştir... ama kuracağı parti için değill üstelikk o zamanlar aklından geçen kendi kuracağı parti değil chp idi... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Tuncay Özkan'ı bu mitinglerin tek başına organizatörü olduğunu düşünmek hatadır tamam lafım yok O'na... 300 den fazla sivil toplum örgütünün katılımıyla gerçeklerişmiştir. ama bir çoguna katılmiş biri olarak Tuncay Özkan'ın bu mitingleredeki maddi manevi desteğinin sadece kendi çıkarları ya da parti çıkarları için olduğunu söylemek haksızlıktır. Hatırlasınız belkii kanaltürk satıldığında paranın büyük bir kısmı ssk ve maliye ödemelerine gitmişti.. Bunun nedeninin de Kanaltürk personelinin ssk ve vergi ödemelerinin yapılmayarak Cumhuriyet mitingelerinin finansmanının sağlandığı beyan edilmişti... oyüzden bana haksızlık gibi geliyor bu sözler... ordaki herkesin gerçek amacı kendi hür iradeleri ile hiçbir karşılık beklemeden cumhuriyete sahip çıkmaktıır. Demem odur kii Tuncay Özkan bu mitiglerin düzenlenmesinde başı çekmiştir... ama kuracağı parti için değill üstelikk o zamanlar aklından geçen kendi kuracağı parti değil chp idi... Olay zaten, Tuncay Özkan'in ne kadar güvenilirligi. Sizin syöledikleriniz malesef Tuncay Özkan agziyla söylnenenler. Parti sitesinde ben kendim gördüm, milyonlarca cumhuriyet mitinglerine katilanlari partisinin düzenledigi mitingmis gibi. Girip kendinizde görebilirsiniz. Madem aklinda parti kurmak yoktu ve belkide CHP'ye girecektide, neden girmedi. Param yok diyende kendisiydi mitinglere o kadar maddi yardim ettim diyende kendisi. Cok celiskili söylemler. Tuncay Özkan bana hicte inandirici gelmiyor. Ileride dahada detayli ögreniriz umarim Tuncay Özkan gercek emellerini. ********** Alıntı
Φ Butterfly effect Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Olay zaten, Tuncay Özkan'in ne kadar güvenilirligi. Sizin syöledikleriniz malesef Tuncay Özkan agziyla söylnenenler. Parti sitesinde ben kendim gördüm, milyonlarca cumhuriyet mitinglerine katilanlari partisinin düzenledigi mitingmis gibi. Girip kendinizde görebilirsiniz. Madem aklinda parti kurmak yoktu ve belkide CHP'ye girecektide, neden girmedi. Param yok diyende kendisiydi mitinglere o kadar maddi yardim ettim diyende kendisi. Cok celiskili söylemler. Tuncay Özkan bana hicte inandirici gelmiyor. Ileride dahada detayli ögreniriz umarim Tuncay Özkan gercek emellerini.********** Tuncay Özkan fan'ı değilim ama benim düşüncem bu mitinglerin şahsi menfaatler için düzenlenmiş havasına sokulması .. ben ce haksızlık olan bu ... tuncay özkan, A.D.D ve diğer sivil toplum örgütleri olmasaydı ve birileri bunu finanse etmeseydi ki kendi beyanı kanaltürk'ün parasını kullandığı bu mitingler gerçekleşebilirmiydi.. gördüm sitedeki resimleri... ama bence bukadar abartılmamalı Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Tuncay Özkan fan'ı değilim ama benim düşüncem bu mitinglerin şahsi menfaatler için düzenlenmiş havasına sokulması .. ben ce haksızlık olan bu ... tuncay özkan, A.D.D ve diğer sivil toplum örgütleri olmasaydı ve birileri bunu finanse etmeseydi ki kendi beyanı kanaltürk'ün parasını kullandığı bu mitingler gerçekleşebilirmiydi.. gördüm sitedeki resimleri... ama bence bukadar abartılmamalı O resimlerin o sitede ne isi var dersiniz? Ben buradan mitinglere veya parti kurmalara karsi falan degilim. Ama birilerinin de beni kullanmasina izin vermemeliyim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.