Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ben hakan,

46 yaşındayım, makina mühendisiyim. yarışmaya (pardon foruma) izmirden katılıyorum.

ben;

- Atatürkün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinde yaşamaktan memnunum, birilerinin yönümüzü değiştirmesini istemiyorum.

- Tüm insanların mutlu ve rahat bir yaşamı hakettiklerine inanıyorum, bilimin, dinin, siyasetin ve devletin ana amacı bu olmalıdır.

- Kişisel özgürlüklere katılırım, ancak.. kişinin özgürlük sınırı, diğer bir kişinin rahatsız olma sınırında bitmelidir. Örnek, başkasının rahatsız olmayacağı kadar yüksek sesle müzik dinleyebilirsiniz. Birilerinin rahatsız olmaya başladığı an sesi açma özgürlüğünüzün sınırına ulaştınız demektir.

- Kadın erkek eşitliğine inanmam. Kadınlar üstündür bence. En azından doğurabiliyorlar. Yaşamı başlatabiliyorlar, ben yapamıyorum.

- Allaha inanırım peygamberlere kutsal kitaplara filan inanmam. Allah mesaj vermek istediği zaman direk olarak verecek kudrete sahiptir, elçiye ihtiyacı yoktur.

Ben buyum işte :-)

Gönderi tarihi:
ben hakan,

46 yaşındayım, makina mühendisiyim. yarışmaya (pardon foruma) izmirden katılıyorum.

ben;

- Atatürkün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinde yaşamaktan memnunum, birilerinin yönümüzü değiştirmesini istemiyorum.

- Tüm insanların mutlu ve rahat bir yaşamı hakettiklerine inanıyorum, bilimin, dinin, siyasetin ve devletin ana amacı bu olmalıdır.

- Kişisel özgürlüklere katılırım, ancak.. kişinin özgürlük sınırı, diğer bir kişinin rahatsız olma sınırında bitmelidir. Örnek, başkasının rahatsız olmayacağı kadar yüksek sesle müzik dinleyebilirsiniz. Birilerinin rahatsız olmaya başladığı an sesi açma özgürlüğünüzün sınırına ulaştınız demektir.

- Kadın erkek eşitliğine inanmam. Kadınlar üstündür bence. En azından doğurabiliyorlar. Yaşamı başlatabiliyorlar, ben yapamıyorum.

- Allaha inanırım peygamberlere kutsal kitaplara filan inanmam. Allah mesaj vermek istediği zaman direk olarak verecek kudrete sahiptir, elçiye ihtiyacı yoktur.

:unsure: Aslında şimdi tek tek o notlarınıza not düşücem ama konu uzayacak :) işte ben diyorsunuz yaniii B) bende hoşgeldiniz yarışmaya tühh ya pardon FORUMA aramıza demek istedim.. :blushing: bukadar net ifadelerinizi paylaşımlarınızda görmek umudu ile diyorum :clover:

Gönderi tarihi:
:unsure: Aslında şimdi tek tek o notlarınıza not düşücem ama konu uzayacak :) işte ben diyorsunuz yaniii B) bende hoşgeldiniz yarışmaya tühh ya pardon FORUMA aramıza demek istedim.. :blushing: bukadar net ifadelerinizi paylaşımlarınızda görmek umudu ile diyorum :clover:

bu aralar cok yarısma programları ızlıyon yayamaz :D

oyyyyyyy :wub::wub:

Gönderi tarihi:
ben hakan,

ben;

bu aralar cok yarısma programları ızlıyon yayamaz :D

oyyyyyyy :wub::wub:

"]:online2long: çıks ya arkadaş ın etkisinde kaldımda ondan şey oldu :unsure: yani yarışma programı gibim oldu B) oyyy özelmişimde ben bu uyusuuu :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.