Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Yaşam Koşusu (2005) The Mighty Celt

Küçük bir İngiliz çocuğun yaşamındaki eksikleri ve sevgiyi Tazı yarışlarında yetiştirdiği hayvana yansıttığı bir aşk filmi getirdim size, ama bu aşk o bildiğiniz sıradan aşklardan değil bu aşk emek harcanan ve kazanılan bir aşk, bu aşk nereye doğru gittiğini görme açısından iyi-kötü ayrımının ne kadar kolay bir seçenekle ortadan kalkacağını gösteren bir film. Daha önceden bir kaç filmini seyrettiğim ve beğendiğim Robert Crlyle ismini görünce seyretmeye karar verdim ve iyikide karar vermişim dediğimi bir film oldu. Özellikle Donal (Tyrone McKenna) filmin çocuk yıldızı mükemmel oynamış diyebilirim. Mutlaka izleyin. Ayrıca bir BBC filmi onuda belirteyim dedim...

Yönetmen: Pearse Elliott

Oyuncular: Gillian Anderson, Robert Carlyle, Alison Finnegan, Bernard Manning, Mark McCavanagh, Sean McGinley, Tyrone McKenna, Ken Stott, John Travers

post-2-1236307194_thumb.jpg

To help his single mother, Kate (Gillian Anderson), 14-year-old Donal (Tyrone McKenna) goes to work for crooked greyhound racer Good Joe (Ken Stott), training his dog, the Mighty Celt. The unexpected return of Kate's ex-boyfriend, O (Robert Carlyle), an IRA veteran, causes major disruptions in all their lives. Set in Belfast, Ireland, this unflinching drama follows Donal's struggle as he's caught in a tug-of-war between Good Joe and O.

Director: Pearse Elliott

Cast: Gillian Anderson, Robert Carlyle, Alison Finnegan, Bernard Manning, Mark McCavanagh, Sean McGinley, Tyrone McKenna, Ken Stott, John Travers

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.