Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 16 yıl Admin Amerika'nın Kuşları (2008) Birds of America Bu aralar farkında olmadan çok enteresan filmler seyrediyorum. Hani o an vardır ya: hazır değilsinizdir ve karşınızda beliren şeyin birden bire sizi çok etkilediğini fark edersiniz ve ben bunun hakkında neden hiç bir şey duymadım diye yakınırsınız. İşte bu filmde onlardan biri. Komedi sınıfına koymuşlar ama bence tam bir drama. Kurallar kimin için, neye karşı, veya nasıl yapılıyor. Kuralların içinde oluşun o görünmez sınırlar nasıl oluşuyor ve bir çok kendini doğal sayan insanı nasıl etkiliyor. Bunları merak ediyorsanız sizde bu filmi seyretmelisiniz. Eğlendirici tarafında yok değil. Mathhew Perry televizyon dizisi Arkadaşlar'dan hatırlayacaksınız diğer bir karekterde Hillary Shwank tarafından oynanıyor ama en güzel karekterler kızkardeş ve erkek kardeşi canlandıran aktörlerden geliyor... Kaçırmayın... Çok önemli olmasada farklı bakış açıları için seyredilmeli diyorum.... Ha film hakkında: Anne ve babanın yoklundaki büyük abinin kardeşlerine bakma yükümlülüğü altında kardeşlerini farklılıkları üzerine kurulmuş bir güzelleme diyelim.... Yönetmen: Craig Lucas Oyuncular: Matthew Perry, Ben Foster, Ginnifer Goodwin, Lauren Graham, Hilary Swank, Zöe Kravitz, Takako Haywood, Jennifer Gargano, Gary Wilmes With only his daffy neighbor (Hilary Swank) offering a diversion from his daily grind, Morrie (Matthew Perry) feels stifled by his suburban life and career. But circumstances change when he's forced to reconcile with his younger brother and sister (Ben Foster and Ginnifer Goodwin). They resented him as a surrogate father when they were growing up, but now, their freewheeling ways just may be Morrie's salvation. Daniel Eric Gold co-stars. Director: Craig Lucas Cast: Matthew Perry, Ben Foster, Ginnifer Goodwin, Lauren Graham, Hilary Swank, Zöe Kravitz, Takako Haywood, Jennifer Gargano, Gary Wilmes
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.