Φ femalexx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 hoşgeldin canım iyi ki geldinn Alıntı
Φ aftiel Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Saol canım sen çaarırsın da ben gelmez miyimmmm Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 hoşgeldin siz tanıyonuz mu birbiriniziiii yav Alıntı
Φ aftiel Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Biz kankayız, birbirimizi çoooooooooooook severiz dimi bitanemmmm??? Alıntı
Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 wuuu bu avatarı tanıyom beeennnnn..iceeeee Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 hop haraç vermeden yeni bi topic ha..50 ytl ceza yazdım.. hoşgeldin.. Alıntı
Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 tihiyyyy bizden haraç istiyoo..ne diyo bu Alıntı
Φ aftiel Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 İstemekle kalır o zaman Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 bi yannış anlama var herhalde hemen düzeltelim siz haraç vermezsiniz tabi bu sizin en doğal hakkınız ama bizim dediğimiz "" biz haraç alırız .. canım.."" Alıntı
Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 ehueheuehe diyip gülelim biz buna Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 gül tabi.. henüz gülecek vaktin varken.. Alıntı
Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 ihihihii...genelde hep benim elimin altından geçiyor cesetler...pek korkmadım yaneee Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 korkutmak ne haddimize? sadece hatırlatma...aslanlar sadece sirkte bulunmaz..dimi ama? ölü karıncayla ölü aslan arasındaki tek benzerlik ölüm halleridir.... bilmem anlatabildimmi? neyse bu kadar laf salatası yeter ....yani bi çiçek için yapmadığınız kalmadı . Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 femalexx in kankası aftiel hoş geldin.......... Alıntı
Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 ne çok hoşgeldin diyen oldu böyle...şş iceee hadi yeter dışarı Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 ne çok hoşgeldin diyen oldu böyle...şş iceee hadi yeter dışarı kıskanma Alıntı
Φ kojirohyuga Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 hoşgeldin aftiel bacım, inşallah sende bu sitede mutlu olur, ortak payda da buluşabileceğin düzgün kişilikte asil arkadaşlıklar mevcut edinirsin. ben şahsen bu mevzuatta pirensipte anlaşabileceğim kişiler bulacağıma inanmaktayım. neyse fazla konuşmayı sewmeyenlerdenim bende bilakis üzre Kimsesiz zamanların yalnızlığında, aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde, küçük bir çocuk yüreğinin berraklığı değerinde bir merhaba….. Alıntı
Φ aftiel Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Kıskanma, yaşlı insan ehueheuehueeee... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.