Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl Biz kankayız, birbirimizi çoooooooooooook severiz dimi bitanemmmm???
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl hop haraç vermeden yeni bi topic ha..50 ytl ceza yazdım.. hoşgeldin..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl bi yannış anlama var herhalde hemen düzeltelim siz haraç vermezsiniz tabi bu sizin en doğal hakkınız ama bizim dediğimiz "" biz haraç alırız .. canım..""
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl ihihihii...genelde hep benim elimin altından geçiyor cesetler...pek korkmadım yaneee
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl korkutmak ne haddimize? sadece hatırlatma...aslanlar sadece sirkte bulunmaz..dimi ama? ölü karıncayla ölü aslan arasındaki tek benzerlik ölüm halleridir.... bilmem anlatabildimmi? neyse bu kadar laf salatası yeter ....yani bi çiçek için yapmadığınız kalmadı .
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl Yazar ne çok hoşgeldin diyen oldu böyle...şş iceee hadi yeter dışarı kıskanma
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl hoşgeldin aftiel bacım, inşallah sende bu sitede mutlu olur, ortak payda da buluşabileceğin düzgün kişilikte asil arkadaşlıklar mevcut edinirsin. ben şahsen bu mevzuatta pirensipte anlaşabileceğim kişiler bulacağıma inanmaktayım. neyse fazla konuşmayı sewmeyenlerdenim bende bilakis üzre Kimsesiz zamanların yalnızlığında, aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde, küçük bir çocuk yüreğinin berraklığı değerinde bir merhaba…..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.