Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 16 yıl Admin Tepetaklak Nelson (2006) Half Nelson Öncelikle Ryan Gosling nereden tanıyorum diye epeyce düşündükten sonra filmin için aşık olduğu kadına bakışı sırasında birden buldum, Not Defteri (2004), The Notebook'ta oynamıştı. Bu filmdede oldukça güzel oynamış diyebiliriz. Kendini, içinde bulunduğu toplumu ve toplumun çıkmazlarını esrar yardımı ile çözmeye çalışan fakat her dönemeçte kendini kaybeden bir öğretmeni oynuyor. Çalıştığı okul bir kenar mahalle daha doğrusu Amerikalı siyahların çoğunlukta olduğu bir oku ve yardım etmeye çalıştığı öğrencileri ve özellikle bir tanesi (Shareeka Epps) özel bir ilişki içine giriyorlar yani bir şeyleri paylaşıyorlar. Kaçırmayın derim. Ben oldukça etkilendim. Ryan Fleck's feature film debut tells the story of an unlikely friendship that helps a self-destructive educator pull it together. In his struggle to balance his personal and professional lives, inner-city teacher Dan Dunne (Ryan Gosling, in an Oscar-nominated role) spends most of his time nursing hangovers. But who could've known that a life-changing lesson would come from one of his students (Shareeka Epps)? Gosling and Epps both won Independent Spirit awards for their lead roles. Director: Ryan Fleck Cast: Ryan Gosling, Shareeka Epps, Anthony Mackie, Tina Holmes, Jay O. Sanders, Denis O'Hare, Deborah Rush
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.