Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 16 yıl Admin He's Just Not That Into You (2009) Yeni çağın yeni gençlerinin modern hayatınd, günlük ilişkilerin çerçevesine sıkışmış bu film, erkek ve kadın ilişkilerinde ilk hareketin veya ilk telefonun kimden gelmesi gerektiği veya davranışların nasıl yorumlanması gerektiği üzerine yapılmış bir komedi... Ben zevkle izledim. Eğlenceliydi... Çok iyi bir film değil ama eğlenceli diyebilirim. Filmde Scarlett Johansson'a Jennifer Aniston, Ben Affleck, Jennifer Connelly ve Drew Barrymore gibi yıldız oyuncular katılıyor. Bu kadar ünlü bir komedi için bir araya gelirse izlemek gerek dedim ve izledim... sizde boş zamanınız varsa izleyin derim... Yönetmen: Ken Kwapis Oyuncular: Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Justin Long, Ginnifer Goodwin, Drew Barrymore, Ben Affleck, Kris Kristofferson, Corey Pearson Jennifer Aniston, Drew Barrymore and Scarlett Johansson lead an all-star cast in this adaptation of the bestseller that follows an ensemble of characters dealing with the pitfalls of love and human interaction. Set in Baltimore, director Ken Kwapis's film moves swiftly between a host of storylines and characters brought to life by a stellar lineup that includes Jennifer Connelly, Ben Affleck, Ginnifer Goodwin and Justin Long. Director: Ken Kwapis Cast: Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Justin Long, Ginnifer Goodwin, Drew Barrymore, Ben Affleck, Kris Kristofferson, Corey Pearson
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.