Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Selamlar...elimde hiç kulanılmamış white me kasetli ing seti var sadece kasetli ve çalışma kalemli...bizim bulundugumuz yerlerdeki çocukların diger yerlere nazaran imkanları fazla oldugunda degeri bilinmez diye vermedim..ama kasetli ve elektronik kalemli bu çalışma setini okulunda degerlendirmek isteyen kişilerin mümkünse yazmalarını rica ediyorum.sevginiz ve yardımlarınız ile kalın...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sevgili arkadaşım,

kastamonu F tipi cezaevine kütüphane kuruyorum şu an, o setleri mahkumlar için yollayabilirsin, eğer sende uygun görürsen..

ya da şu an iki köy okuluna kitap vs yolluyoruz, onlardan biriside olabilir..

selamlar..

Gönderi tarihi:

selamlar...

ben gaziantep ten özcan

ingilizce eğitim seti teklifinizle ilgileniyorum

okulumuzun kıt imkanlarına sizinde katkınız olsun isteriz

kadriye abdülmecit özgözen ilköğretim okulu

şahinbey gaziantep

teşekkürler

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Arkadaşlar,

Ben de bugün gardrobumu düzenledim ve giymediğim, bedeni artık bana uymayan kocaman bir koli eşya ayırdım. Hepsi de kullanılabilir durumda. Hatta bazıları hiç giyilmemiş giysiler.

İçerisinde kışlık kazaklar, baharlık sweet shirt'ler, yazlık t-shirt'ler var. Ayrıca 6-7 parça da nişanlım kendi eşyalarından verdi.

Benim kıyafetlerim large - xlarge ebatında. Nişanlımın kıyafetleri small-medium ebatında.

Forumdaki yardım taleplerini inceledim, genellikle ilköğretim okulları için yardımlardan bahsediliyor. Bu koliyi bir ilköğretim okuluna göndermem pek doğru olmaz. Belki anne-babaları, ağabey-ablaları giyebilir. Bu yardımı yapabilmek için sizden beni yönlendirmenizi istiyorum.

Ayrıca minimini birler, çalışkan abiler-ablalar için 2 adet suluboya takımı, 3 adet pergel takımı, 3 adet mini biblo oyuncak da şık bir omuz çantası içerisinde aynı kolide :)

Lütfen ÖM ile bana ulaşınız. Tüm kargo masrafları tarafımdan karşılanacaktır.

Sevgilerimle.

• 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.