Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Selamlar...elimde hiç kulanılmamış white me kasetli ing seti var sadece kasetli ve çalışma kalemli...bizim bulundugumuz yerlerdeki çocukların diger yerlere nazaran imkanları fazla oldugunda degeri bilinmez diye vermedim..ama kasetli ve elektronik kalemli bu çalışma setini okulunda degerlendirmek isteyen kişilerin mümkünse yazmalarını rica ediyorum.sevginiz ve yardımlarınız ile kalın... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 sevgili arkadaşım, kastamonu F tipi cezaevine kütüphane kuruyorum şu an, o setleri mahkumlar için yollayabilirsin, eğer sende uygun görürsen.. ya da şu an iki köy okuluna kitap vs yolluyoruz, onlardan biriside olabilir.. selamlar.. Alıntı
Φ emrecemre Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 selamlar... ben gaziantep ten özcan ingilizce eğitim seti teklifinizle ilgileniyorum okulumuzun kıt imkanlarına sizinde katkınız olsun isteriz kadriye abdülmecit özgözen ilköğretim okulu şahinbey gaziantep teşekkürler Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Arkadaşlar, Ben de bugün gardrobumu düzenledim ve giymediğim, bedeni artık bana uymayan kocaman bir koli eşya ayırdım. Hepsi de kullanılabilir durumda. Hatta bazıları hiç giyilmemiş giysiler. İçerisinde kışlık kazaklar, baharlık sweet shirt'ler, yazlık t-shirt'ler var. Ayrıca 6-7 parça da nişanlım kendi eşyalarından verdi. Benim kıyafetlerim large - xlarge ebatında. Nişanlımın kıyafetleri small-medium ebatında. Forumdaki yardım taleplerini inceledim, genellikle ilköğretim okulları için yardımlardan bahsediliyor. Bu koliyi bir ilköğretim okuluna göndermem pek doğru olmaz. Belki anne-babaları, ağabey-ablaları giyebilir. Bu yardımı yapabilmek için sizden beni yönlendirmenizi istiyorum. Ayrıca minimini birler, çalışkan abiler-ablalar için 2 adet suluboya takımı, 3 adet pergel takımı, 3 adet mini biblo oyuncak da şık bir omuz çantası içerisinde aynı kolide Lütfen ÖM ile bana ulaşınız. Tüm kargo masrafları tarafımdan karşılanacaktır. Sevgilerimle. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 İhtiyacınız yok demektir, anlaşıldı. Başka bir yere gönderiyorum o zaman. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.