Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Erdoğan'ın tanımam dediği Tosun bulundu ... Gemiciklerden sonra şimdi de Pırlantacıklar, Madencikler ortaya çıktı .. *** Ekrem Tosun kim?? sorusunun cevabı dün yanıtını buldu. CHP?li Kılıçdaroğlu?nun ısrarla sorduğu, Başbakan Erdoğan?ın ise ?tanımıyorum? dediği Tosun, Başbakan?ın oğlu Bilal Erdoğan ve diğer oğlu Burak Erdoğan?ın eşi Sema Erdoğan?ın şirketinin temsilcisi çıktı. Şirketin diğer ortakları ise Atasay Kuyumculuk?un sahibi Cihan Kamer, eşi Çiğdem Kamer ve çocukları... (...) İstanbul Ticaret Odası sicil kayıtlarına göre, 1995 yılında kurulan Atagold Kuyumculuk Tic.A.Ş?nin yüzde 50?si Cihan, Çiğdem, Atasay ve Simay Kamer?e ait. Diğer yüzde 50 hisse ise Başbakan?ın oğlu Bilal Erdoğan ile Burak Erdoğan?ın eşi Sema Erdoğan arasında eşit oranda paylaşıldı. Şirketin hisselerine 2006 yılında sahip olan Erdoğanlar, yıllık olağan Genel Kurulu toplantılarına katılmadı. 2006 ve 2007 yıllarındaki Genel Kurul?larda Erdoğan çiftini, Ekrem Tosun temsil ederek kararlara imza attı. Erdoğan çiftini 15 Eylül 2008 tarihinde yapılan 2008 yılı Genel Kurulu?nda da yine Ekrem Tosun temsil etti. (...) -http://www.gercekgundem.com/?p=174061- *** (...) Tosun, Konya?da gıda kontrolörüyken 2006 yılında Enerji Bakanlığı tarafından Maden Teknik Arama 10. Bölge Müdürlüğü görevine atandı. Diyarbakır, Batman, Bingöl, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerindeki bütün maden araştırmaları Tosun?a bağlı idi. Yine iddiaya göre, Maden İşleri Genel Müdürlüğü?nde çalışan ve Tosun?un mesai arkadaşı olan mühendis Erkan G.?nin eşi, Yerküre adlı bir madencilik şirketi kurdu. Bu şirket çok düşük fiyatlarla bölgede çok sayıda maden imtiyazı devraldı ve bunları İhlas Holding?e yüksek bedellerle devretti. Bu satışlarda her maden sahasının değeri 40 bin TL olarak kayıtlara geçti. Fakat satılan maden sahalarının her birinin değeri milyon dolarlarla ölçülürken İhlas Holding 54 maden sahası için Yerküre?ye toplam 2,5 milyon TL ödedi. (...) -http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_...hp?hityaz=7082- Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 Erdoğan'ın tanımam dediği Tosun bulundu .... . . -http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_...hp?hityaz=7082- Sn sardunyam sasmamak gerek, nerede, hangi ülkede yasadigimizi unutmamak gerek. Ülkemizde inkar etmek, yalan söylemek en dogal savunma mekanizmasidir. Bunu basta devlet erkanimiz yapiyor ve dolayisiyla balik bastan kokmus. Hatirlayin Susurluk davasinda, birisi birden hafizasini yitiriverdi, digerleride ne hikmetse birbirlerini tanimamakta inat ettiler. Daha gecenlerde Mehmet Agar savciya Catli'yi tanimiyorum diye ifade verdi. Yalcin Kücük en büyk baskan Apo dedigini birden unuttu, Dogu Perincek Atatürk icin dikdatör dedigini unutarak su günlerde en büyük devrimci lider diye bahsediyor. Saymakla bitiremeyizki. Dolayisiyla basbakanin da tanimiyorum demesi gayet normal, taniyorum deseydi sasardim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.