Φ dilku Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 bunun olacağına inanıyorum bu işler böyledir ama siz rüyadasınız bana diyor ki "müslümanların gözündne ne hale düşüyorsun" kim müslüman? göster bir tane? cismanî haşre inanmasaydın bitmişti.. son sözün: yoksa senin gibi düşünmeyenler müslüman değil mi??Bunu söyle ve bitsin.. Alıntı
Φ kursatotcu Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 bak dediğim şeyler itikadi konular olup benim düşüncem bu dediklerimi kabul etmeyenler müslüman değildir Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Buraya kadar...Kişileri zındık ilan etmek kimsenin işi değil, kimseye böyle bir yetki verilmedi.. Şunları unutma: yanlıştan doğru çıkmaz.. denize dalmadan önce yüzme öğrenmek gerekir. Sağlam bir inanca sahip kişi ne kadar derinlere dalarsa dalsın daima iyi yüzer ve boğulmaz. görüşlerinin kendi içinde tutarlı olduğunu düşünebilirsin..Ama şunu bil ki Marx'ın da görüşleri kendi içinde tutarlıydı; ama yanlıştı.. bizi zındık ilan eden bir müslümanla daha fazla ne tartışabiliriz ki.. sana hayatında başarılar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.