Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Türkiye'de haberden bol bir şey yok.İşte ülkemizden yaşanan gerçek olaylar,dumur ötesi haberler...

*Otobüs şoförü "yandaki kazaya bakarken" otobüsü devirdi: Altı ölü... 11 Şubat

* Malatya'da hırsız çaldığı malları koyduğu yerde bulamayınca polisi aradı!... 27 Şubat

* 73 yaşındaki dede ineğe tecavüz ederken yakalandı...

* Show TV'nın "Kaçak" adlı yarışmasındaki "kaçan adam" Bursa'da kendisini gören 10 kadar işgüzar tarafından "Kaçak lan bu," denilerek dövüldü...

* Diyanet işleri eski Başkanı ve eski Devlet Bakanı Dr. Lütfi Doğan kadınların ne hissettiğini anlamak içın evinde türbanla dolaştığını açıkladı... 9 Ekim

* Tansu Çiller Kırklareli halkına "Allah'ı size emanet ediyorum," diye seslendi... 12 Ekim

* Televole ekibi taaa Kıbrıs'a kadar giderek Çağla Şikel'in mesajında adı geçen tostu yapan makineyi buldu...

* Biçaklanan adamı arkadaşları beş dakika mesafedeki izmit Devlet Hastanesi yerine "Tanıdık doktor var," diyerek Gölcük'e götürürken yolda can verdi... 15 Şubat

* Kurban Bayramı'nin daha ilk dakikalarında 103 kişi kendini yaraladı, bir tosun da 5. kattan düstü. Japon turistler sokaklarda kurban kesen Türkleri kameralarla kaydetti...

* Evine gelen elektrik faturasını gören Kemal Dervis "Bu faturalar herkese böyle mi geliyor? Bu millet buna rağmen isyan etmiyor ha. Türkiye'de isyan çıkmayacağına inandim," dedi... 25 Şubat

* Bursa'da Umut Semerci adlı genç "Bir Çift Yürek"i okuyup Aborjinlere katılmak üzere evden kaçti... 4 Mart

* Bir adam halay çekerken kendini bıçakladı...

* istanbul Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenleyeceği şenliğe çağıracağı adları açıkladı: Tecavüzden hapis yatan Doğuş ile kadın dövmeyi savunan ibrahim Erkal... 5 Mart

* Bülent Ecevit dramatik bir tonla "Barış değil savaş istiyoruz," dedi, aynı gün Tayyip Erdoğan'in sürç-ü lisanı "Kürdistan" oldu... 7 Mart

* Yozgat'ta "McDavut's" adıyla köftecilik yapan adama McDonald's uyarıda bulundu. Köfteci "McDonald's'a bir zarar verdiysek özür dileriz," dedi... 9 Mart

* Diyarbakır'da DGM katibi ile odacısı yargıcın kaşesi ile mührünü kullanarak Avrupa'ya iltica etmek isteyenlere para karşılığı "gıyabi tutuklu ve PKK'li" belgesi verirken yakalandı...

* Rize ve Giresun'da iki kişi kendi kestikleri ağacın altında kaldı... 11 Mart

* Bartın'da 34 yaşında bir adam ahir kapısına bağladığı kuzuya tecavüz ederken yakalandı... 13 Mart

* Konya'daki bir markette avakadonun yanında "kullanma klavuzu" verilmeye başlandı... 15 Mart

* Trabzon'daki bir çiftin kızlarına her gün önünden geçtikleri GiMA marketin adını verdikleri ortaya çikti...

* Tunceli'de 3000 kişi birahanede çalışan 8 kadına karşı yürüdü... 25 Mart

* Nuri Ergin "Şambabası, satanist, anafo, sanal Pokémon, kınalı kuzum, Ciguli, Marziye" benzetmeleri yaptığı Alaattin Çakıcı ile barışabileceğini söyledi...

* "Kümes Hayvanları Derneği" adı altında horoz dövüstüren gruba Hayvan Dostları Derneği baskın yaptı, 4 kişi yaralandı...

* Urfa'da iki çete 13 yaşındaki usta kapkaççi M.Y'yi transfer etmek için otomobil önerdi, kavga çikti, 11 kişi tutuklandı... 31 Mart

* Sheraton Otel faturası Zekeriya Beyaz'ın erotik yayın yapan Pay TV'yi izlediğini ortaya koydu. Televizyonu açtığında ***** yayınla karşılaştiğini savunan Beyaz "Dört kişi ne yapıyorlardı öyle, insan insanlığından çıkıyor vallahi," dedi... 9 Nisan

* Kayseri'de "Ben Cebrailim (Azrail bile değil!) hepinizin canınızı alacağım," diyerek tehditler savuran adam çevresinden 200 milyon Lira haraç aldı... 21 Nisan

* Sinop'ta bomba dersi veren bir adam "gerçek bomba ile verdiği" derste pımı açik unutunca yaralandı... 26 Nisan

* İngiltere'de bir midilliye tecavüz ederken pantolon ve cüzdanını düsüren Tuncay Özcan polise soygun ihbarı yaptı. Ancak DNA testi skandalı ortaya çıkardı... 30 Nisan

* Bursa'da iki adam uzun yolculukta tek kapılı arabada arkada oturan ve sürekli tuvalet ihtiyacı duyan arkadaşlarını basını mermere vurarak öldürdü... 30 Nisan

* Bursa'da bir adam fabrikada çayına çiş karıştırıp şaka yapan üç arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü... 3 Mayıs

* Gaziantep'te bir adam yavru kazını yiyen kediyi pompalı tüfekle vurdu, kedinin sahibi de döner bıçağıyla adamı öldürdü... 19 Mayıs

* Silifkeli Ünal Pişirgen inek makedinin içine koyduğu soğutucudan "sağdığı" ayrana "inek kola" adını verdi... 22 Mayıs

* Vanlılar köy-kent projesi için gelen Dünya Bankası yetkililerine "Biz kent istemiyoruz, inek verin yeter," dedi... 28 Mayıs

* Bursa'da bir adam diğerini "sol eliyle çorba içtiği için" öldürdü.. 29 Haziran

* Adanalı seyyar lokantacı Osman Çakmak zabıtadan kaçmak için büfesini raylı sistemle taşıdı... 8 Temmuz

* Kıyısında "içtiği" Sapanca Gölü'nü "o kafayla" yüzerek geçeceği iddiasına giren Ali Pehlivan boğuldu... 10 Temmuz

* Konya'da akıl hastaları hasta bakıcının anahtarlarını çalarak kaçti... 15 Temmuz

* Giresun'da çarpışan otomobillerde kavga çıktı bir ölü, iki yaralı... 15 Temmuz

* Giresun'da cami avlusunda iskambil oynayan kardeşleri uyaran müezzin öldüresiye dayak yedi... 19 Temmuz

* Adana'da döner ustası Yunus Şen dürümün içindeki eti az bulan müsterisince öldürüldü... 19 Temmuz

* Sarhoş olup beş ay önce taşındığı evi kendi evi zannederek içeri giren, rahat rahat televizyon seyreden adam ev sahiplerinden yediği dayak nedeniyle öldü... 22 Temmuz

* Adana'da oğlunun sünnet düğününde hep aynı şarkıyı çaldıran grupla tartışan adam bir kişiyi öldürdü... 22 Temmuz

* iki komşu kadın TV sesinin yüksekliği nedeniyle gündüz kavga ettiler, gece de eşleri kavga etti, bir ölü... 24 Temmuz

* Gaziosmanpaşa'da üç kafadarın 370 metrelik elektrik kablosuyla yaptıkları ışıklı uçurtmayı halk UFO sandı... 27 Temmuz

* Rize'de boşanmadaki mal paylaşımında kavga çıktı: Bir ölü, beş yaralı... 10 Ağustos

* İzmit'te Ahmet Üstün'ü kaçirdiği genç kızın yakınları önce dövdü, sonra da iki saat boyunca kırmızı bez parçalarından yapılan bir dansöz kıyafeti ve topuklu ayakkabılarla mahallede "oynattı"... 13 Ağustos

* Kolici katil tahliye talebi reddedilince yargıca saatini fırlattı... 24 Eylül

* Konya'da biri cami avlusuna krizde bakamadığı gerekçesiyle hamster bırakti...

* Cihangir Parkı'nda Keje adlı dizinin çekimlerinde rol gereği biri biçaklandı. Tinerci Adil Çalışkan "Güçsüz birine saldırmak olur mü," diyerek iki kameramanı kalçasından biçakla yaraladı... 29 Eylül

* BBG üçüncü dönem birincisi Kaan'in annesi İstanbul ikinci bölgeden bağımsız milletvekili adayı oldu, oğlunun fotoğrafıyla dolaşıp "Bu çocuğu ben yetiştirdim," diyerek oy istedi...

* Eskişehir'de taraftarlar derneği başkanı Deniz Yılmaz'i gözaltına alındı. Polis Yılmaz'in kendini duvara vurup akciğerlerini patlattığını kaburgalarını kırdığını açıkladı...

* Erzincanlılar Arçelik reklamında "korkak" bir bekçiyi canlandıran Şafak Sezer'e kızınca oyuncu özür diledi... 27 Kasım

* Samsun'da bir genç silahla Atatürk büstünü rehin aldı. Ertesi gün de büste çiçek koydu...

Saygılar...

Gönderi tarihi:

İyi ki Türkiye'de yaşıyoruz. Kesinlikle dünyanın en uçuk ülkesi...

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Oğul Gül iş yemeğinde!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Suudi Arabistan gezisine katılan oğul Mehmet Emre Gül, Türk ve Suudi işadamları için düzenlenen öğlen yemeğine katıldı.

040220091617327049440.jpg

AA

Türk-Suud İş Konseyi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Faisal Otel'de toplandı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, bazı Suud bakanlar ve iş adamları katıldı.

Cumhurbaşkanı Gül yaptığı konuşmada, iki ülke arasındaki iyi ilişkilerin en üst seviyeye çıkacağına inandığını söyledi.

TÜRK BANKALARINA GÜVENEBİLİRSİNİZ

İki ülke iş adamlarından karşılıklı yatırımlarını artırmalarını isteyen Gül, Suud iş adamlarına da 'Türk bankacılık sistemi krizi çok sağlam karşıladı. Uluslararası finans kurumlarının bu yönde raporları var. Türk bankalarına güvenebilirsiniz' diye seslendi.

OĞUL GÜL İŞ YEMEĞİNDE

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Suudi Arabistan gezisine katılan oğul Mehmet Emre Gül, Türk ve Suudi işadamları için düzenlenen öğlen yemeğine katıldı. Emre Gül, henüz 15 yaşında kurduğu şirketle internet üzerinden alışveriş yapılan bir site kurarak iş hayatına atılmıştı. Emre Gül, bu yemeğe katılarak Türkiye adına bu tür bir uluslararası yemeğe katılan 'En genç Türk patron' ünvanını da almış oldu.

SUUDİ ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan'a gerçekleştirdiği resmi ziyaretin ikinci gününde, ülkenin en büyük üniversitesi olan Suud Üniversitesi ile Kral Abdülaziz Bilim ve Teknoloji kentini ziyaret etti.

Üniversitede, Suudi Arabistan Yüksek Öğretim Bakanı Halid bin Muhammed Al Anqari ile görüşen Gül, daha sonra yaptığı açıklamada, Suud Üniversitesinin dünyada bilinen bir eğitim kurumu olduğunu söyledi. Üniversitede değerli bilim adamları bulunduğunu ifade eden Gül, görevli bazı Türk bilim adamlarını da tanıdığını belirtti.

Üniversitenin önemli çalışmalara imza attığını anlatan Gül, bunun, ülkenin gelişmesine de katkı sağladığını kaydetti. Başta Kral Abdullah olmak üzere Suudi hükümetinin eğitime verdiği önemin takdire değer olduğunu dile getiren Gül, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu vurguladı.

Türkiye'de de eğitime ve özellikle yüksek öğrenime büyük önem verdiklerini anlatan Gül, araştırma-geliştirme ve teknoloji üretimine öncelik verildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Gül, Türk üniversitelerinde Suud öğrenciler görmek istediklerini de ifade etti.

Suudi Arabistan Yüksek Öğretim Bakanı Anqari de Cumhurbaşkanı Gül'ü ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türk üniversiteleriyle ilişkileri geliştirmek istediklerini belirten Anqari, bu çerçevede tıp fakültelerindeki kürsüleri desteklemek arzusunda olduklarını kaydetti.

Suud Üniversitesi ile TÜBİTAK ve İstanbul Teknoloji Üniversitesi arasında da bilim ve teknoloji alanında iş birliği protokolü imzalandı.

MEKKE'Yİ 3 BOYUTLU GÖZLÜKLE SEYRETTİ

Konuşmaların ardından, Cumhurbaşkanı Gül'e, ziyaretin anısına Suud Üniversitesini simgeleyen cübbe giydirildi ve madalya takdim edildi.

Gül, daha sonra Kral Abdülaziz Bilim ve Teknoloji Kenti'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Laboratuvarlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Gül, özel gözlükle Mekke kentinin uzaydan çekilmiş 3 boyutlu fotoğrafına baktı.

Türkiye'ye Özgü

Padişahım Sen Çok Yaşa!

Gönderi tarihi:

Zaten monarşiye döndük sayılır. Kralımız Çok Yaşaaa!

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Bu tarz haberlere hic sasirmiyorum arkadaslar artik nedense .. sasiracagim tek sey olur eger bir gun bu tarz haberler yasanmazsa ulkede iste ozaman halka birseymi oldu bugun tersindenmi kalktilar veyahut burasi Turkiyemi gercekten diye dusunurum ... :)

saygilar

Gönderi tarihi:

Oğlumu kurban gibi kestim

Öz oğlunu kesip altı parçaya ayıran babanın korkunç ifadesi...

Çorum'un Alaca ilçesinde 8 yaşındaki oğlunu bıçakla öldürüp cesedi parçaladığı öne sürülen Ali Üzgün tutuklandı. Üzgün, ifadesinde Pişmanlık duymuyorum çünkü şeytandan intikam aldım” dedi.

1 Şubatta, Alaca'nın Onbaşılar köyünde, Ankara'daki bir ilköğretim okulunda eğitim gören oğlu Muratcan Üzgün'ü (8) öldürüp cesedi parçaladıktan sonra kaçan ve Balıkesir'in Edremit ilçesinde yakalanan Ali Üzgün (33), Alaca'ya getirildi.

Jandarmadaki sorgusunun ardından olay yerine götürülen Üzgün, sıkı güvenlik önlemleri altında olayı nasıl gerçekleştirdiğini anlattı.

Daha sonra adliyeye sevk edilen Ali Üzgün, savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Şizofreni hastası olduğu bildirilen baba Üzgün, mahkemedeki ifadesinde, olaydan pişmanlık duymadığını belirterek, “Şeytan olarak gördüğüm Muratcan'ı öldürerek şeytandan intikamımı aldım. Oldukça rahatım” dedi.

Üzgün, ifadesinde şunları kaydetti:

“Muratcan'ı 15 gün önce öldürmeyi düşündüm. Ankara'da öldürmek için ortam müsait değildi. Ben de onu alıp Alaca'daki köyümüze geldim. Öldürmeden bir gün önce ağabeyimi arayarak nasıl kurban kesildiğini sordum. Pazar günü de abdest aldırdıktan sonra yanıma bir ip alarak Muratcan'ı ormanlık alana götürdüm. Önce el ve ayaklarını bağlamak istedim ancak karşı çıkınca vazgeçtim ve boğazını keserek öldürdüm. Şeytan olarak gördüğüm oğlumun cansız bedenini belki canlanır diye 6 parçaya ayırdım. Kimse görmesin diye taşlarla ceset parçalarının üzerini kapattım. Pişmanlık duymuyorum çünkü şeytandan intikam aldım.”

Ali Üzgün, tutuklanarak Sungurlu Cezaevine gönderildi.

Akşam

Gönderi tarihi:

Hastayı sedyeden düşürdüler

7 Şubat 2009

Ve öldü

Hastayı sedyeden düşürdüler

Şanlıurfa'da husumetli olduğu ileri sürülen kişiler tarafından başından vurulan genç, Tıp Fakültesi acil servisinde sağlık görevlileri tarafından sedyeden düşürüldü. Tekrar sedyeye konularak müdahale edilen genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YARALI HASTAYI İŞTE BÖYLE DÜŞÜRDÜLER

7302127.jpg

Şanlıurfa'da bekar evinde husumetli olduğu ileri sürülen kişiler tarafından kurşunlanan 26 yaşındaki Halil Budak, tedavi için getirildiği Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin acil servisinde, görevlilerin kapıya çarptığı sedyeden düştü. Şaşkın bakışlar arasında yerden kaldırılıp yeniden sedyeye konularak acil servise götürülen Budak, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak öldü.

Dün akşam evinde arkadaşıyla alkol alan Halil Budak ile arkadaşı 24 yaşındaki Murat Kenanoğlu, eve gelen 31 yaşındaki Mustafa B., 30 yaşındaki Mehmet Y., ve kimliği saptanamayan üçüncü bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganların da alkollü olduğu belirtilen silahlı saldırıda ayağından yaralanan Murat Kenanoğlu, sokağa kaçarak kurtulmayı başardı.

Olayın ardından zanlılardan Mustafa B. ve Mehmet Y. olay yerinde yakalanırken, kimliği henüz bilinmeyen üçüncü zanlı ise gecenin karanlığından yararlanarak kaçmayı başardı. Olayın ardından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Halil Budak, ambulanstan indirilip müdahaleye götürülerken acil servisin görevlileri sedyeyi kapıya çarptı.

Vatandaşların ve yaralı yakınlarının şaşkın bakışları arasında yere düşen Budak'ı yeniden sedyeye yatıran görevliler servise taşıdı. Hall Budak tüm müdahaleye rağmen ölürken, yakınları düşüren personele tepki gösterdi.Ali LEYLAK / ŞANLIURFA, ( DHA )

Gönderi tarihi:

Aklıma gelen bir iki haber daha :D

*Kızının adını ‘BMC’ koydu - Hürriyet

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde kamyon sürücüsü Mehmet Yıldız, 28 yıl önce hayalini kurup alamadığı kamyonun markasını kızına ad olarak verdi.

*Ferrari Ferrari olalı böyle olay görmedi! - Sabah

Belçika'da yaşayan Türk tekstilci, çok benzin tüketiyor diye Ferrari'sine LPG taktırmaya kalkıştı. Durumu tamirciden öğrenen Ferrari, parasını ödeyip aracı geri aldı!.

*Duvarı delip hamile bıraktı - Hürriyet

Cezaevindeki Kadriye Kübra Sevgi'nin nasıl hamile kaldığını araştıran müfettişler, sevgilisi Seylan Çördük'ün koğuşu ile arasındaki duvarda bir delik buldu. Cinsel ilişkinin 20 santim kalınlığındaki delikten gerçekleştiği ileri sürüldü.

Sagılar...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.