Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 mıneu abla ya baslıgı senden once actıgım ıcın cok mutluyum ben cok kotu bırıyım ya kıme cektım bılmıyorum kı :devil: Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 mıneu abla ya baslıgı senden once actıgım ıcın cok mutluyum ben cok kotu bırıyım ya kıme cektım bılmıyorum kı :devil: yaşasınn kötülük yani Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 yaşasınn kötülük yani :lol: Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Geç oldu ama, nice yıllara Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Geç oldu ama, nice yıllara geç oldu ama tşkler Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 geç oldu ama tşkler Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Sevgili Deniz kızı gecikmeli oldu kusuruma bakamzsın sen benim biliyorsun sürekli olamıyorum......ama asla unutuldugunu sanmaman adına bak ne aldım sana..............................................pasta kalmadımı bana du ben hemen alıyım geliyim ............nice yıllara herşey gönlünce olsun...komacan öptüm......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.