Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl Admin Aşkla Randevu - (Köpek Sevmeli) - Must Love Dogs (2005) Boşanmış bir kadın olan Sarah (Diane Lane) yeni bir maceraya hazır değildir. Öyle bir ailenin içindedirki her adım atışında bu kendine hatırlatılmaktadır. Ben çok komik buldum filmi. İnternet üzerinden yapılan arkadaşlıklarla ince bir şekilde kafa bulan ve John Cusack içinde var... Boş zamanınız varsa seyredin derim yoksa değmez... Oyuncular: Diane Lane, John Cusack Yönetmen: Gary David Goldberg Divorcée Sarah Nolan (Diane Lane) isn't ready for romance. But when her sister (Elizabeth Perkins) signs her up for an online dating service, love-seeking mates come calling. While one Mr. Maybe (Dermot Mulroney) is rife with possibilities, another (John Cusack) is even more intriguing. Still, there's just one problem: While this second eligible bachelor's ad states that his dream woman "Must Love Dogs," neither he nor Sarah actually owns one. Starring: Diane Lane, John Cusack Director: Gary David Goldberg
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.