Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 19 yıl erbay, made in, unhappy, karçiçeği çok teşekkür ederim arkadaşlar... İYİ Kİ VARSINIZ
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 19 yıl Mineu.... Dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn............ Gec mi kaldım yoksa....
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 19 yıl geç kalmadın dreamer, teşekkür ederim... golgi sanada teşekkür ediyim bare
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 19 yıl geç kalmadın dreamer, teşekkür ederim... golgi sanada teşekkür ediyim bare e et bare
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 19 yıl Dogum günün kutlu olsun minnoş Pasta nirde? çok sağol azizil, teşekkürler... pastayı akşam kesicez iş yerinde, gelmeyene pasta yok angelflower, arman teşekkür ediyorum arkadaşlar sizlerede... iyiki varsınız...
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 19 yıl bende diyorum bu mineu coşmuş her tarafta iletisi var acaba niyeki diye..... meğer doğum günü sendromundaymış kızcaaaz... doğum günün kutlu olsun bakalım mineu... hani nerde bizim hediyelerimiz..... (yavuz hırsız hesabı.. )
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 19 yıl günün günden yarının bugünden daha güzel daha mutlu ömrünse hep umutlu nice yıllara sağlık ve huzurlu
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl vakana, gezgin, zeynoo, focal sizede teşekkür ediyorum arkadaşlar... bu topicte emeği geçen herkese sevgiler... İYİKİ VARSINIZ
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl bende diyorum bu mineu coşmuş her tarafta iletisi var acaba niyeki diye..... meğer doğum günü sendromundaymış kızcaaaz... doğum günün kutlu olsun bakalım mineu... hani nerde bizim hediyelerimiz..... (yavuz hırsız hesabı.. ) vakanacım, dün harbiden çoşmuştum ileti yazarken ama doğum günü sendromu değildi... sadece acemilikten kurtulmaya çalışıyordum... dün olmadı ama inşallah bugün bu arada hediyeleriniz kargoda 1-2 güne kadar elinize ulaşır
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl Mutlu Doğum Günümleri...Allah Daha Uzun Ömürler Verir İnşallah...Belki Geç Oldu Ama Yokluma Sayı Ver
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl Mutlu Doğum Günümleri...Allah Daha Uzun Ömürler Verir İnşallah...Belki Geç Oldu Ama Yokluma Sayı Ver ossun be sleons zararın neresinden dönersen kardır demişler dimiiii teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl O NASI ÇİÇEK VERMEK BE death is the will of GOD al derken dövücektin nerdeyse saolasın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.