Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

birşeyi araştırmak için girdim bu siteye,gayri müslim bi kaç kişi ile bir arkadaşımızın tartışmalarını gördüm.çok accayip etkilendim.huyum değildir forumlara katılmak,kaydolmak vs ama dedim ya çok etkilendim bende birşeyler yazmak ve ALLAH izin verirse bir şeyler öğrenmeyi çok istedim.hadi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Gönderi tarihi:
birşeyi araştırmak için girdim bu siteye,gayri müslim bi kaç kişi ile bir arkadaşımızın tartışmalarını gördüm.çok accayip etkilendim.huyum değildir forumlara katılmak,kaydolmak vs ama dedim ya çok etkilendim bende birşeyler yazmak ve ALLAH izin verirse bir şeyler öğrenmeyi çok istedim.hadi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ve aleyna aleyküm selam, hoş gelmişsiniz.

Gönderi tarihi:

öğrenmek istediğin kadar aklınıda kaybedebilirsin sana söyleyeyim..bu benim aklımı kaybetmiş halim :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

eğer doğru şeyler öğreip öğreteceksem ve bu bana diğer dünyada yardım edecekse yani beni cennete götürecekse

VALLAHİ AKLIMI KAYBETMEYE RAZIYIM

Gönderi tarihi:
eğer doğru şeyler öğreip öğreteceksem ve bu bana diğer dünyada yardım edecekse yani beni cennete götürecekse

VALLAHİ AKLIMI KAYBETMEYE RAZIYIM

yahu yok ben üç senedir burdayım kimse kimseden bir şey öğrenmez burada herkes kendi bildiğini doğru sanıp öğretmeye çalışır..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yok ya öyle düşünme:)

insanın birkere konuşması gelişiyor

ikincisi araştırma aşkı doğuyor

kim doğru kim yanlış söylüyor diye

ama her önüne geleni yiyenlere birşey diyemiycem tabi

:)

Gönderi tarihi:
yok ya öyle düşünme:)

insanın birkere konuşması gelişiyor

Haklısın...

Bir kere insan istese de istemese de çok şey öğreniyor.

Ama buradaki sorun bence insanların fikirleri değişse de, öğrense de taviz vermemek adına bunu gizli tutmaları...

Halbuki herkes çok şey öğreniyor.

Öyle değil mi Suheda?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

aslında gizli tutmaları da bir yönden iyi oluyor

neden?

zıt düşünceli biriyle tartışmak insanı accayip mutlu ediyor:)

ve araştırmaya itiyor

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.