Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 16 yıl Gökçek'ten balon şov! "Patlatacağım" demişti, patlattı... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkındaki iddialara cevap verdi. "Kumpasa getirildim" diyen Gökçek üzerinde Kılıçdaroğlu yazan balonu patlattı. Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gündeme getirdiği 25 iddiaya da cevap istedi. Gökçek, CHP'li Kılıçdaroğlu ile yaptığı tartışmada kumpasa getirildiğini söyledi. Gökçek, CHP'li yandaşı medyanın tam bir kampanya halinde belediye başkan adaylığını önlemeye çalıştığını belirterek, program öncesinde belirlenen dokuz konunun tartışılmasının Dündar tarafından engellendiğini söyledi. Gökçek, "Bu konuların haricinde her şey konuşuldu. Israrla defaatle bastırmama rağmen müdahale edilmedi. Bunların bir tanesine dahi cevap verilmedi. Bunun gazetelerde yer almaması tam bir tarafgirlik olduğu aşikardır değil mi? CHP medyası bu konuda bir kampanya açmıştır. Halk nezdinde bu kampanya tutmaz. Bütün amaç Gökçek'i aday yapmama kampanyasıdır." dedi. Dündar'ın 'Bana sabır taşı ödülü' verilecek sözlerine de değinen Gökçek, kendisine de bazı arkadaşlarının, Uğur Dündar'a 'kumpas ödülü' vereceklerini söylediklerini aktardı. İDDİALARLA İLGİLİ BELGE ORTAYA KOYAMADI Kılıçdaroğlu'nun iddia ettiği hiç bir konuyla ilgili belgeyi ortaya koyamadığını vurgulayan Gökçek, kendisinin programda agresif davrandığının söylendiğine dikkat çekerek, konuşmasına şöyle devam etti: "Agresif davranıyor diyor. Kumpası bozmanın adının bu olmaması gerekiyor. Beni Kılıçdaroğllu yolsuzluk, hortum ve yetim hakkını yemekle suçlamıştır. Şerefsizliğin ötesinde bir suçlamadır. Benim ithamların karşısında Kılıçdaroğlu sadece pişkinlik yaparak gülmüştür. Ben peşkin değlim gurulu bir insanım. Arada bir fark var. Açık oturumda Uğur Dündar ve Kılıçdorğlu ikisine karşı birlikte mücadele ettim. Kumpasa geldim." diye konuştu. Gökçek, Aydın Doğan'ın kendisine ait medya organlarının Ankara temsilcileri ile yaptığı toplantıda, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın "Yamyamlara para yetiştiremiyorum" şeklindeki ses kaydıyla ilgili haberlerin niçin büyütülmediğini sorduğunu aktardı. Milliyet Gazetesi Temsilcisi Fikret Bila'nın "Çankaya'ya da yüklenip orayı da mı kaybedilim. Elimizde bir orası kaldı" dediğini öne sürdü. Gökçek, genel seçimler öncesinde İstanbul'da baron adını verdiği grubun AK Parti'yi devirebilmek için Ankara ve İstanbul Belediyeleri'nin alınmasın kararlaştırıldığına işaret etti. KILIÇDAROĞLU'NUN YAPTIĞI İHALELERE DİKKAT ÇEKTİ Kılıçdaroğlu ile tarafsız bir medya organında tartışmak istediğini ifade eden Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde yapığı ihalelerde yüzde 300'den 700'e, 2000'e varan artışla ödeme yaptığını belgeleri ile açıkladı. Bir ihaleyi 100 liraya verip 300 liraya bitirmesi durumunda kendisinin CHP'li belediye tarafından linç edileceğini belirtti. Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde Göztepe SSK Hastanesi'nin genel tamirat ihalesinin 21 milyar liraya ihale edilmesine rağman 466 milyar liraya bitirildiğini, yüzde 2.187 artış olduğunu söyledi. Bütün çalışmaların Melih Gökçek'in Ankara'dan yeniden aday gösterilmesini engellemek için olduğunu ifade eden Gökçek, Uğur Dündar'ın kendisini CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilmesi için çalıştığını belirtti. Haber Turk
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 16 yıl Melih Gökçek iki dönem boyunca haklı ya da haksız çok eleştriye maruz kaldı. Çekilmeyi bilmek de bir erdem. Çünkü ismi çok yıprandı. Biraz dinlenmesinde fayda görüyorum.
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 16 yıl Melih Gökcek maglubiyeti kabul edemeyen ve simarik bir yapiya sahip.Düelloda Kilicdaroglu'nun karsisinda ter dökmüstür ve buna karsi medyayi suclamis ve Ugur Dündar'a dil uzatmistir. Kilicdaroglu,belgelerle Melih Gökcek'i mat etmistir.Düellodan sonra havalar atan Gökcek Düellodan bir gün sonrasina kadar bekleyip önce hakkinda yazilan yazilari okumus ve Kilicdaroglu'nun basarisini kabul etmeyerek önce medyaya CHP medyasi diye catip Ugur Dündar icinde "kumpasa getirildim"gibi yakisiksiz laflar ederek elindeki balonlari patlatip sözümona imajini korumaya calismistir. Evet cekilmekte bir erdemdir ama erdemin anlamini bilenler icin. saygilarla
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 16 yıl Ne Sayın Kılıçdaroğlunu, ne de Sayın Gökçek'i severim. Şahsi kanaatim, ikisinin de birbirinden beter olduğudur. Ancak, Sayın Gökçek, ne yazık ki, tartışmasını, konuları müzakere etmesini ve kendisini savunmasını, karşı tarafı suçlamasını bilemedi. Ben çok fazla tahammül edemedim programa. Yirmi dakikanın sonunda kapattım. Sayın Gökçek'in söyledikleri arasında doğrular vardır, Sayın Kılıçdaroğlu'nun da söylediklerinde doğruluk vardır. Buradaki asıl galibi belirleyecek olan şey, tartışmayı kimin yönetebileceğiyle alakalıydı ve Gökçek çok büyük bir mağlubiyetle kaybetti. Kendi deyimiyle, içinde bulunduğu kumsapın ne amaçla yapıldığını bilemem ama, kumpas başarılı olmuş ve Sayın Gökçek, çok kötü avlanmıştır. Saygılarımla.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.