Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Paris, Seni Seviyorum (2006) Paris, Je T'aime - Paris Je T'aime - Paris, I love you

Pariste geçen 20 tane 5'er dakikalık öyküden oluşan bu değişik ve insanın aklını çelen film kendi içinde anlatımları ve Paris'in büyüleyici açılımlarını ve anlayışlarını gözünüz önüne sererek Paris'in ışıkları ve insanları ile bir değişik yolculuğa çıkmanızı sağlayacaktır. Onlarca oyuncu ile tamamlanmış bu filmde doğallık ilk dikkatiniz çekecek şey olacak. Ayrıca filmin oluşturulmasında belkide ilk defa doğallığın yanında kendi içinde filmle kafa bulma olayınıda göreceksiniz ama bu çizgi o kadar enteresan şekilde saklanmış ki görüp görmemek kişiden kişiye değişebilir diyorum. Tabiki yıldızlar topluluğu oynamış ta demeliyim... Kaçırmayın çok güzel bir film...

Yönetmenler: Frederic Auburtin, Alfonso Cuarón, Emmanuel Benbihy, Gus Van Sant, Ethan Coen, Joel Coen, Wes Craven

Oyuncular: Elijah Wood, Gérard Depardieu, Maggie Gyllenhaal, Gena Rowlands, Steve Buscemi, Bob Hoskins, Juliette Binoche, Marianne Faithfull, Emily Mortimer, Ben Gazzara

post-2-1229218618_thumb.jpg

A collection of five-minute films about the City of Lights brings Paris to life with a unique patchwork of 20 stories. Numerous writers, directors and actors lend their distinctive vision to the project, employing a wide variety of styles and subject matter. Participants include Gérard Depardieu, Gus Van Sant, Ethan Coen, Joel Coen, Wes Craven, Marianne Faithfull, Steve Buscemi, Juliette Binoche, Maggie Gyllenhaal, Gena Rowlands and many others.

Director: Frederic Auburtin, Alfonso Cuarón, Emmanuel Benbihy, Gus Van Sant, Ethan Coen, Joel Coen, Wes Craven

Cast: Elijah Wood, Gérard Depardieu, Maggie Gyllenhaal, Gena Rowlands, Steve Buscemi, Bob Hoskins, Juliette Binoche, Marianne Faithfull, Emily Mortimer, Ben Gazzara

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.