Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 16 yıl The Simpsons Movie simpsonlar: Sinema Filmi Simpsons si tanimiyan varmi ? Televizyonda yarim saatlik cizgi formatinda senelerce izledigim bir cilgin Aile Sinemalara gelceni duydugumda mutlaka gidecegim dedim ama tasinirken zamanim olmamisti. Dun anca baka bildim biraz Filmi anlatayim. Yer: Springfield. Homer nin kizi Lisa Milletin gozlerini actirmak istiyor cevreyi killetmenin ne kadar zarari oldugu sonunda insanlar yardim etmeyi kabulleniyorlar ama Homer yine bir sakarlik yapiyor nasil olsa bedavaya Doughnut yeniliyor diye bir telefon gelirse cevrenin kirliligi limin umrunda olabilirki Coplugunu gole firtlatir ve boylece Springfield ti ve insanlarini tehlikeye atar Filmde zaten boylece baslar .Homer'nin yeni gorevi Springfield ti korumak ve ailesine onlari sevdigini gozdermek. Bart Simpson ne kadar da bir normal babasi olmasini istesede sonunda onun gibi bir babanin hic bir yerde bulunmuyacani anlicakmi ? Yapım : 2007, ABD Tür : Animasyon / Aile / Komedi / Macera / Politik Yönetmen : David Silverman Senaryo : Matt Groening, James L. Brooks Seslendirenler : Ali Poyrazoğlu, Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith Yapımcı : Matt Groening, James L. Brooks
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 16 yıl Admin Normalde televizyonda hiç kaçırmadığım bir seri olduğu için çoğunlukla sinema'sına pek gitmiyorum.. ama onada gitsem seveceğimden eminim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.