Φ ASERAT Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 imzasını sevdim kendini henüz değel Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 yaw hep sen çıkıyosun ama sewdik seni bir kere başkasını sewemeyik Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 kardeşim sende alıntı yap başkasına yaz bende severim nicoyu ama hala imzasını açıklıyacak bana! Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 şapkasını...süz verdi şapkayı bana hedaye etcek..... Hadi kıss ordan hedayeymiş...Sana yağmurlu havada su yok desem de inanma... İstediğin şapkam olsun bee.. Aaa Azizil varmış üstümde işte ben bu çocuğunbu özelliğini de çok seviyom bir anda karşınıza çıkabiliyor Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 yaww hep aynı amaa sewdik de neresi orası yazlıkda çektirmiş o fotoyu gelibaaaaa Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 avatarı güzel... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 fenerliii babamızzz başka söze gerek yok Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 hmmm neyini sewdim ben onun en çok avatarını sewdim.... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 bi bilsem ama sanırım geldiğimden beri en çatlak matrak neşeli hazır cevap o var herkes çok iyi ama made başka tanımak isterdim onu da mineu gibi Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 takma ismini çok sevdim çok güzel şeyler demek saygılar Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 teşekkür ederim henüz tanımıyorum ama avatarı hoş onu sevdim ha bi de imzası çok anlamlı... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 beni tanımak istiyormuş..ben derim ki bir daha düşün...... umarım tanışırız angelim.......pozitif yanını sewdim....... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 tanışmak istemesini sevdim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 İyiniyetli tatlı bir arkadaşım.. Sözlüsüne de çok bağlı.. Sevilmiyecek yanı yok.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 iyi niyetli bir arkadaşım... sevdiğine de çok bağlı... sevilmeyecek yanı yok Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 iyi niyetli arkadaşım.....nişanlısına çok bağlı...sewilmeyecek yanı yok....... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 iyi niyetli arkadaşım.....nişanlısına çok bağlı...sewilmeyecek yanı yok....... ne nişanı meydün bacım? Allahıma bin şükür bekarım hala beni nişanlı sanıp cevap yazmasını sevdim bacımın Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 gene karıştırdı mine kızma be yaşlanıo ondandır burayı okursa yandım, ben biraz gideyim buralardan Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ne nişanı meydün bacım? Allahıma bin şükür bekarım hala beni nişanlı sanıp cevap yazmasını sevdim bacımın sana illada nişanlısın demedim ki bacım ben sizin yazdığınıza uyumlu olsun diye salladım malum sewilecek yanın yoktu bende yaratayım dedim ...... yaf neden her yazılanı ciddi olarak algılıyoruz anlamış değilim........cıx cıx gene karıştırdı mine kızma be yaşlanıo ondandır burayı okursa yandım, ben biraz gideyim buralardan kızmadım tamam mı yaşlanmış olabilirim ama yüzüme vurman gerekmez......daha yeni girdim 35 yaşıma hem....çokta yaşlı delim ben... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Abla be kızma canım ablam benim, sen 50 yaşınada gelsen hala 18 lik kız gibi olursun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ''sana illada nişanlısın demedim ki bacım ben sizin yazdığınıza uyumlu olsun diye salladım malum sewilecek yanın yoktu bende yaratayım dedim ...... yaf neden her yazılanı ciddi olarak algılıyoruz anlamış değilim........cıx cıx '' iyide ben rüyaya mı yattım bacım ne biliyim senin salladığını ... hem neden bu kadar agresifsin anlayamıyorum seni, sevilecek bi yanım yoksa atlasaydın keşke, madem yazdın en azından cevap verirken sadece ''salladım'' diyebilirdin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 zuhahahhhhhhh 18 lik heeee..........yaf sen varya ne çakalsın ...........ama yemem kısdım sana...... yaf harbi forum pek bi alıngan olmuş arkadaşlar burası havadan sudan ve oyun bölümü yani ciddiyet yok yazılanlar hep oyun....alınmanız gerekmiyor....agresif değilim ben hep boleyim ama sen pek bi alıngansın ............ hmm ana fikir çıktı meydün gereken notları aldı........ Alıntı
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 kendisini severim ama yeni avatarı biraz tohaf olmuş efendiliği mi hanımlığı diycektin sanırım elbette senin hanımlığını , üzür dilerim başka sayfanı son sayfa zann etmiş ve cevap vermişim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.