Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
sevmedim ;)

oysam ben bayılmıştım :lol: (gıcıktan)

x olmasını :P

düşünmem lazım ;)

• Cevaplar 4,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

en güçlü antibiyotiklerden daha etkili olan tavsiyelerini sevgisini güneş gibi milyon kilometre uzakta bile olsa hissettirebilmesini sevdim.... :) ( sen estikçeye )

Gönderi tarihi:
Cana yakın oluşunu sevdim..

en güçlü antibiyotiklerden daha etkili olan tavsiyelerini sevgisini güneş gibi milyon kilometre uzakta bile olsa hissettirebilmesini sevdim.... :) ( sen estikçeye )

biri doktorum...biri canım hastam.... :hug: sizleri çok seviyorum...şimdi bunu yazarken bi sebep düşünmüyorum.... :blush: ama sizi geçekten seviyorum....varlığınızı hissettirdiğiniz için de teşekkür ederim... :clover::clover:

Gönderi tarihi:

kalbine işlemiş olan her resimde sevgi ve saygı var.... işte taurus abim seni bu sevgi ve saygınla çok seviyorum...bi de banaa ilk kelebeği sen demiştin.... :blush::) -taurus abim-

doktorum...sen de saygınlığınla ve tartışmalardaki sabrınla dikkatimi çekiyosun...hem bide bize katlanmıyo musun... :) artık ilgilenmiyosun ama.... olsun iyisin iyi kalbinde sende.... :) -kralx için-

:clover::clover:

Gönderi tarihi:

Kalbini,cana yakınlığını,iyi niyetini,içtenliğini,samimiyetini, merhametini,dostluğunu,yardım severliğini...... :flowers: :flowers: :flowers:

off yoruldum sevdiğim ne çok şeyi varmış bu kızın sabaha kadar saysam bitmeyecek :D :D :flowers:

Gönderi tarihi:

Utandım bak şimdi valla :blushing::lol::lol:

Yukardakinin beni hep böle şımartmasını sevdim :lol:

Kardeştende yakın kardeşliğini sevdim...

Doğumgünümde beni uyandırışını,yaptığı sürprizleri sevdim...

Bende sevdiği herşeyin onda oluşunu sevdim :P:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.