Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 4,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

çalış bakalım dersini... kalmak yok sınavlardan ona göre...

Sardunyam, az once anı defterlerine baktım sedelina ile henüz tanışamadık ama ona da çiçek vermiştim size verdiğim gibi... o da demişki tanıdık biri gibi diye, şimdi siz de soyluyorsunuz... bu biraz enteresan geldi bana... foruma her gelene siz boyle mi diyorsunuz yoksa aralarından bazılarına mı diyorsunuz, aralarından bazılarına diyorsanız bunu neye gçre diyorsunuz şaşırtıcı geldi de bana cevaplarsanız sevinirim

Gönderi tarihi:
çalış bakalım dersini... kalmak yok sınavlardan ona göre...

Sardunyam, az once anı defterlerine baktım sedelina ile henüz tanışamadık ama ona da çiçek vermiştim size verdiğim gibi... o da demişki tanıdık biri gibi diye, şimdi siz de soyluyorsunuz... bu biraz enteresan geldi bana... foruma her gelene siz boyle mi diyorsunuz yoksa aralarından bazılarına mı diyorsunuz, aralarından bazılarına diyorsanız bunu neye gçre diyorsunuz şaşırtıcı geldi de bana cevaplarsanız sevinirim

biz hergelene, yeni gelmemiş gibi davranırız bizim genel tavrımız bu zamanla alışırsın, bişeye göre demiyoz, deluuuyuz ondan diyoz bi mahsuru mu var? :unsure::stuart:

gazlar ablacım.... :sweatingbullets:

gazlar mı severim gazları hangi tür gazlar bunlar: :sorcerer:

Gönderi tarihi:
sanki pişman olmuşsun gibi geldi bir daha düşün istersen, yarın markette karşılaşırız o zaman sırayı kaptırmam ona göre (bu arada azımı kapattım japon yapıştırıcıyla)

düşündüm gene seviyom valla..yoksam bana inanmıyırsın :lol:

bu ağzının yapışmış haliyse ötesini hayal edemiyom :w00t:

Gönderi tarihi:
biz hergelene, yeni gelmemiş gibi davranırız bizim genel tavrımız bu zamanla alışırsın, bişeye göre demiyoz, deluuuyuz ondan diyoz bi mahsuru mu var? :unsure::stuart:

iyi madem... deliliğini sevdim o zaman :):w00t:

Gönderi tarihi:
nasıl yapıştırıcan ki ne süüle bakayım, elimi bağlasan ayağımla yasarım ben gene senden hızlı yazarım :kiss:

ayağınıda yapıştırırız :w00t:

Kadir kıymet bilir olmasını..:clover: (For frozen..)

hoşgörülü kalbini :clover:

Gönderi tarihi:

çok mutlu ettin beni, benim 2 kendimden evladım var, ama annelik güdüm bütün çocuklara kol kanat gerer ne zaman ihtiyacın olursa ben yanındayım unutma...

sımsıcak yakınlığını sevdim...

• 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.