Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 nesini seviyim bunun bea.... senin için de ben aynı şeyleri düşünüyorum.. dermişim.. aşıklar atışıyor topiğinde iyi döktürdüğü için seviyorum.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 aslında onuda sevmezdinde biliyom neden sevdiğini... ama daha bitmedi.... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 biliyom neden sevdiğini... ama daha bitmedi.... nerden bildin?? devamı bekleriz... ayrıca anlamadım zannetme yeşil formalı heaa.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 toprağım bişey söyleyimmi ayakkabımın altına isim yasmayı unuttum ben nikahta birisi söyledide aklıma geldi ama çoktan nikah kıyılmıştı Allah seni tır yapmasın emi Nası unuttun gııss.. Ama aklından ilk kankin geçti demi.. Belli oluo zaten ik o sözlendi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 ufaklık halini sevdim.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 üstekini tanımıyorumki,hiç karşılaşmadık..hele de kısır sözum felan yok Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 aa yeni gelmiş heralde hoşgeldin.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 umarım aranıza benıde alırsınız..sevgi ve saygılarımla Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 ufaklık halini sevdim.... Ufaklık halimi bende seviorum hatta yiyesim gelior Büyüklük halimi sevmedin mi Güselim son söz hikayeleri sevdim ve özledim Sedoşun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 şu ifadeyi kullanmasını sevdim.... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 dert ortağım, şırdaşım olmasını, içi ne ise dışınında o olmasını, paylaşımcılığını, derdi olduğu zaman anlatmasını, bana da yardım etmesini , hemşerim olmasını, arkadaşalarımdan öte olmasını, şu aralar biraz da olsa mutlu olmasını, sabahın köründe beni yalnız bırakmayıp benle konuşmasını, sıcakkanlılığını, yapıcılığını, beni sevmesini, meraklılığını vs..vs.. bunlar uzar deniz.. ama en çok kankim olmasını seviyorum.. canem benem yerm kıs seni cana yakınlığını sewdm.. olduğu gibi davranmasınıı.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 canem benem yerm kıs seni cana yakınlığını sewdm.. olduğu gibi davranmasınıı.. kıss sen beni nasıl yiyebilcen acaba.. herşeyini seviyorum.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 bana kuşum demesini kuşummmmmmm.. bi daha diyim bi daha sev beni.. ona kuşum diyecek kadar bana yakın olmasını.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 kıss hammm yapcm işte kankimdr canemn içidr kıs ne demek herşeyini sewiyom puahahah Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 kıss hammm yapcm işte kankimdr canemn içidr kıs ne demek herşeyini sewiyom puahahah seviyom kıs işte herşeyini seviyom senin... puahahah.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 kuşummmmmmm.. bi daha diyim bi daha sev beni.. ona kuşum diyecek kadar bana yakın olmasını.. cnmcım de bi daha de ben de seni ham yapiimmm şekerim olmasını sewiyorum Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 cnmcım de bi daha de ben de seni ham yapiimmm şekerim olmasını sewiyorum Kıss herkes yerse beni kime ne kalcak.. puahahahah.. sebebsiz seviyorum... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 yemesin başka kimse benim yeşimcağzımı Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 yemesin başka kimse benim yeşimcağzımı tmm olur allam yf.. kuşummmm benim.....matmazelkuşummm.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 tmm olur allam yf.. kuşummmm benim.....matmazelkuşummm.. ooo ilerleme kaydettik matmazelkuş olduk Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 ooo ilerleme kaydettik matmazelkuş olduk yok ben sana sadece kuşum dicem.. vascaydım.. kıss senin ben neyini seviyom acaba.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 caymasını sevmedim ama yine de seviyorum,benim neyimi sevdiğini bilmemesini seviyorum Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 caymasını sevmedim ama yine de seviyorum,benim neyimi sevdiğini bilmemesini seviyorum kıss istersen matmazelkuşum derim yf..sen üsülme.. neyini sevdiğimi bilmediğimden dolayı hala beni sevmesini seviyorum.... çok kısa oldu beeeaa.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 kıss istersen matmazelkuşum derim yf..sen üsülme.. neyini sevdiğimi bilmediğimden dolayı hala beni sevmesini seviyorum.... çok kısa oldu beeeaa.. de yaff pek hoşuma gitti , beni sevme nedeninin çok kısa olmasını sevdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.