Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl akıllımı demiştim merhametli demek.(bende açıklıyom sazan kibi ) etrafına yaydığı ta buralara kadar gelen pozitif enerjisini
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Beni kısdırmasını dermişim dedin bilemm benim için büyük memnuniyet
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl akıllımı demiştim merhametli demek.(bende açıklıyom sazan kibi ) etrafına yaydığı ta buralara kadar gelen pozitif enerjisini Sevgi dolu yüreğini övgü dolu sözlerini Sazan değilsin canım dedin bilemm , benim için büyük memnuniyet Sabah sabah kaşınmasını
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl dedin bilemm benim için büyük memnuniyet bi zamanlar kalbini sıkıyordu onu çok seviyordum....
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl bi zamanlar kalbini sıkıyordu onu çok seviyordum.... O ni demek kıs
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl bi zamanlar kalbini sıkıyordu onu çok seviyordum.... canım benim sen iste ben yine sıkarım al bak
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl bende onu diyom ni demek :lol: inatçı şey.. bi zamanlar öle bi avatarı vardı.. lilacın lilac muttteeşşşeemmmm....
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl besbetersinis kısım sis inatçıda sensin yeşim benim göbek adım inatçıdır zaten..
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl benim göbek adım inatçıdır zaten.. kıssss göbek adaşıymışızz
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl göbek adaşları :lol: ne var ne gülüyorsun göbek adaşıyız işte
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl :huh: bu anlamamış gibi bakan gözlere bi açıklam yapayım: cnm hani senin göbek adın inatçı ya,benim ki de öle yani bis noluyorusss göbek adaşı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.