Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl evet maksat hasıl oldu :elleriovuşturansmile: kafada odun parçalayarak akıl açma terapisi uygulamasını
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl vay vay vay neneme bakın siz..gerçekten kötüymüş..:ötekidünyadanşaşkınbirsuratsmileyi: kafasına odun yemeye gönüllü oluşunu herzaman değil genelde hiç bulunmuyorda
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl bana inanıp başına açtığı işlere rağmen hala bana inanmaya devam etmesini
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl o kendisi oluyor nenem ben her an işlem dışı kalabilirim gerçekten yedek pilleri bulamıyom
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl demek mause sana ihanet etti yemezler,aslında sebep benim demek sende de ben gibi birşeyi kendinden bile saklamak adeti var
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl senden hiç kaçarmıyım nenem heralde bende bunamaya başladım yuk yuk yuk kablolu nerde onuda hatırlamıyom zati.. anlıyceğin son demlerim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl seni hiç iyi görmüyom canem,istersen ben sana limonbis yollayayım ne dersin
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 17 yıl imzan çok sevdiğim bi parçadır..az duygulanmadım o şarkıyla ahh ahh
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 17 yıl neremi sevdin ki bende sevilecek tipmi var bi kere uyuzum, anlayışsızım, vs...
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 17 yıl ben onu zeynebe yazdım bikerem sen ne üstüne alınıyonki...ve haklısın sevilecek bi tarafında yuk zati
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 17 yıl yuk sana değil tatlı belama dediydim.. bende seni sevdim bile yeşilsu..çabuk severim böyle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.