Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl olsun ben kendimi böle seviyom ama çok kas ta iyi değil ya ne o öle
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl sen ne yapacaksın benim kaslarımı yaa boşver ben seviyorum sende tarama tüylerini olsun bitsin
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl sev beni frozen düşürme müşgüle, seninle kaşık atalım iki tabak keşküle
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl anlaşıldı sen uslanmayacan sözle niyazla al şu odunları yede kafana yıldızları say rüyanda
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl odunla bu kadar haşır neşir olman enteresan yakışmıyor sana böle hareketler ama yapma kendini bu şekilde lanse etme sen küçük bir kız çocuğusun daha ve bu kadar savunmacı olma, korkma benden bırak odunu hadi aferim gel bakayım şöle yanıma.. gel gel çekinme
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl e nediyim canem.. yakışıklıdır desem değilsin karizma sahibidir desem oda yuk şaka şaka çok yakışıklı ve iyi bir zattır kendileri ..ilgilenenlere duyrulur
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl bence sen balkonda falansın güneşi direk görüyor başın büyük ihtimalle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.