Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl bakırköye ziyaretlerine gittiğimde beni kapıda karşılamalarını kendini ziyaretçi sanmasını
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl seni niye yatağa bağladılarsa ondan canem Kıs benim uykum var bakırköye ziyaretlerine gittiğimde beni kapıda karşılamalarını Hala kendini dışarda zannetmesini
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl üsülmesinler diye benim de orda hasta olduğumu söylememe kendilerini inandırmalarını
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl Kıs benim uykum var Hala kendini dışarda zannetmesini elektro şoklarda hep birinci olacam diye tutturmasını
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl 8 senedir bu hastanede olmasına rağmen başhekimi hala annesi sanmasını
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl Kuyuya attığı taşın akibeti için hala kuyuda 14 sendir sabırla beklemsini
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl kıss ben kuyuda olduğuma göre akıllı oluyorum 40 akıllı çıkaramamış ya kuyuya taşı kendisinin attığını bilmemesini
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl kirpiklerini sevdim, ok gibi maşallah tşk ederim ablacım Demek istemelerini avatarında ki kırmısı hırkayı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.