Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl beni her an maçlarından yaralanıp gelcek diye korkutmasını... ve bu çok yiyen tavırlarıyla olan tatlılığını... sıcak bir abi kucağını.... sevdim işte.... *erbayım için*
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl kafadengi olmasını sevdim.... beni her an maçlarından yaralanıp gelcek diye korkutmasını... ve bu çok yiyen tavırlarıyla olan tatlılığını... sıcak bir abi kucağını.... sevdim işte.... *erbayım için* topic karışmış bu şekilde düzeltiyim bari....
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl en çok çiğnenmiş karpuzlarını sevdim...yaz geliyo artık yapmaya başlarsın...
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl sarmalayışını sıkıca sevgiyle.....tatlı esprileriyle gülümsetmesini....
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl kelebeklerin kanatlarına yazıp bana gönderdiği şifalı reçetelerini sevdim...
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl reçeteleri yırtıp bi köşeye atmak yerine...uygulayıp...gizli şifreleri de okuyabilmesini sevdim....
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl sırlarımı içtenlikle kabul edip...mirasımı kabul etmesini sevdim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.